Och så kom Rami

Efter barnmorkan åkte jag hem och började storstädningen och tvätten. Maskinerna i tvättstugan var sönder det var bara en av dom som gick att använda men man var tvungen o kunna tricken ;) haha
Rami kom till mig eftersom jag lovat att hjälpa honom att shoppa klart, vi hann ju inte med allt han behövde förra helgen.

Så han fick hjälpa mig med tvätten och städningen sen gick vi ner till västermalmsgallerian där vi faktiskt hittade allt som han behövde, sen åt vi på kebaben innan vi gick hem och städade klart..

Nu är jag hemma hos mamma och tar det lungt ! Får se vad som händer imorgon orkar inte med alla fullisar idag hahaha, kanske orkar imorgon!

God Natt <3

Blev ingen film, men mer bilder

Var hos Barnmorskan idag och allt gick jättebra! Han är jättefin och rund hihi lite "överviktig" men det är bara bra hihihi .. Barnmorskan var jätterolig idag, hon testade 3d ultraljud på mig också och vi tog lite kort som vi fick med oss hem, fick även höra att min lilla pojke är en "välutrustad pojke" HAHAHA fick även kort på det men har inte lagt in det på datorn än!! Men deet kommmeeeeeeeeer

Kanske en film

Ringde från sjukhuset och kallade in mig på ultraljud imorgon klockan 11. Ska kolla om man kan köpa film av ultraljudet, det skulle vara sjukt kul att ha en film på min lilla vilding :)

klart

Är på jobbet men klar för dagen och ledig imorgon. Jessica ringde för en stund s en och Fia alldeles nyss båda är i stan så ska väl möta upp tokfiorna och se vad som händer :)

Bilder från gårdagen kommer upp senare idag :)
PEACE <3


Kartellen

Sara och jag åkte till slussen där vi mötte upp morre och acki, sedan gick vi in på stället haha vet inte ens vad det heter!

Där inne var nästan alla grabbarna, det var riktigt bra drag och en riktigt soft kväll!
Sebbe o dom var uppe på scenen vid midnatt och det blev riktigt bra! Åkte hem vid halv 2 tiden eftersom att jag faktiskt är höggravid, trött och skulle upp till jobbet!


Biljett jakt

Efter att jag var klar hos barnmorskan mötte jag upp Sara i gullmarsplan och vi åkte till Högdalen för att hitta Salong Betong där vi skulle köpa biljetter till kvällen. Vi letade i en timma ungefär hahaha tills vi hitta den.

 

Efter mycket om och men kom vi fram till dalen. Käkade middag och gjorde oss i ordning för kvällen.


Barnmorskan

Barnmorskan tycker att bebisen är så stor så hon ska skicka mig på ett till ultraljud =) Jag ÄLSKAR ultraljud han är så gullig min lilla prins hihi. Men varför jag ska göra ultraljudet är för att hon vill kolla att han har tillräckligt med plats eftersom han är så stor, om han inte har det så måste han ju ut nu !

Men han är så vild i min mage så jag tror han klarar sig ett tag till.

När vi var klara hos barnmorskan gick vi och tog en lunch på Max hihi.

Sen klockan 1 började vi föräldrarutbildningen del 2. där dom prata om amning och hur man ska hantera barnet och sånt.


UPDATE från i tisdags

Gick lite tidigare från jobbet för det hade hänt lite saker så var tvungen att åka till dalen.
Mot kvällen åkte jag hem till mamma och sov där eftersom jag var ledig onsdag och vi skulle till barnmorskan.


Tänk om min bebbe blir lika snäll o lugn som Aalia

Igår tror jag att vi kom till Catta runt 8 på kvällen och vi gick vid halv 1 och Aalia SOV HELA TIDEN. Tänkte att hon kommer vakna så snabbt vi går så kommer Catta inte få sova men hon vaknar bara till och äter snabbt sen somnar hon om och sover hela natten. Vilken drömbebis hon är gullungen!


hmm var det idag eller imorgon??

Nu är jag på jobbet har precis ätit en kebab med bröd hehe. Lunchen är strax över och jag sitter fortfarande och är förvirrad om det var idag eller imorgon jag skulle träffa Jessan.
Smsade henne nyss men hon är på jobbet så har inte fått nått svar ännu.

Men om det var idag så blir det myskväll med min lilla Jessica annars blir det nog hem och börja storstäda inför helgen för då ska det vara KLINISKT rent i lägenheten hehe.




Jag o Jessan på berns några dagar efter att jag kom hem från egypten


Mys hos Catta

Efter jobbet blev det en snabbrunda på stan med Adam där jag köpte ett par fina svarta pumps på Zara.
Sen följde lillebror hem till mig på en fika hihi sen åkte jag och mötte upp Zahra i sumpan så gick vi hem till Catta där Annika redan var också och nu har vi ätit tacos o massa odis o nu sitter vi och jäser haha snart ska jag väl orka mig hem så att jag orkar gå till jobbet imorogn haha.

TORRT UTAN KAMERA jag vet men jag hittar ju inte min kamera så kan inte lämna in den :(

Aja c ya later :P

snart slutar man för dagen FY FAN vad skönt

Asså jag trodde att jag skulle vara ledig imorgon haha men det var visst på Onsdag så nu känns veckan jätte lång haha.

 

Ska möta lillebror i stan efter jobbet, han o hans tjej firar 2 år imorgon =) Hans flickvän är världens gulligaste hihi skönt att man gillar henne hahaha. Men men ska inte bli nån shopping för mig för då har jag inte råd med räkningarna haha men ett par skor kanske det blir ;)


Tillbaka på jobbet efter helgen

Nu är det mindre än en månad kvar sen kan jag föda när som helst! Åååhh hihihihi

Anyway sitter på jobbet nu och har ganska mycket att ta tag i. Är ledig på onsdag också så jag måste se till att ha nästan allt och lite mer gjort tills imorgon. Vi får se om jag hinner.

C ya later aligator :P


UPDATE söndag

Söndag morgon, vaknar hemma hos mamma städar lite tar en dusch sen åkte jag och Rami till nacka forum.

Hade aldrig vart där förut, det var mycket större än vad jag hade tänkt mig hihi. Hjälpte Rami välja ut massa kläder och så köpte jag självklart lite saker själv! haha tror jag måste lägga ett till shopping förbud på mig själv.



Köptes:

- Nya underkläder

- Skinjacka

- Tshirt från New Yorker

- Och en babybok ( Mina första år bok )

 

Det jag behöver köpa nu är ett par höga svarta skor som jag kan ha dagligen.

 

Adam kom till Nacka och träffade upp mig o Rami han berättade om sin utekväll, kvällen innan där han träffat på lite människor som man hade i sitt liv för massa år sen.
Jag förstår mig inte på människor som jag inte ens har SETT på år hur dom orkar prata om än fortfarande haha skaffa er ett liv. Står och pratar om vad jag gjorde och inte gjorde för massa år sen haha asså det är så patetiskt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men men förhoppningsvis växer dom också upp en vacker dag!


filmkväll

Nu när allt är ihopbyggt, så slår vi på en film och bara softar hemma hos mamma :)
jag ÄLSKAR min mamma hihi alltid lika mysigt att vara hemma hos henne ;) Imorgon ska jag med Rami till stan och shoppa till honom :)

Innan jag drar till stan imorgon borde jag packa min BB väska eftersom SNART ÄR DET DAGS.
Men vi får se om jag kommer ihåg det hahaha


Bilder på vad som köptes i stan igår

Det blev inte så mkt, men blev saker som behövs ;)

* En sony ericsson ( Har saknat det som fan haha)



* Nytt solpuder och ny mascara


*Nya ringen hihi tack älskling !


*Nya örhängen


* En gosig filt till min älskling


* Och så nya solglasögon :)


Vad som köptes i Farsta & på IKEA

I Farsta blev det -

* En spjällsäng som jag inte tagit kort på än för vi ska snart bygga ihop den och lägger upp kort när den är färdigbäddad och allt hihi :)

* Baby bilstol 0-9 månader


* Ett litet babygym


*


*En liten gåstol hihi


*En liten ratt till vagnen haha


* En bil stol 9 månader- 4 år


Och så fick vi en liten bil på allt hihi



Och så för att jag ska kunna bädda upp spjällsängen måste man ju ha saker att bädda med så det bar av till IKEA där jag köpte

*En madrass till sängen


*Örngott, Påslakan och lakan


*Kudde & Täcke


*En border som man har i sängen


Och så köpte jag en liten skötmadrass och överdrag til den


Nu ska vi bygga spjällsängen men det kommer dröja till nästa helg innan ni får se kort på den för måste tvätta alla sängkläder och sånt innan jag bäddar och då måste jag ju köpa parfymfritt tvättmedel & sköljmedel!


WEEEIIIII

Vart i farsta och köpt MASSA bebis saker hinner inte skriva just nu för ska åka iväg till IKEA o handla lite. Skriver sen PÖÖÖÖSSSSS


update fredag

Igår slutade jag tidigt som ni redan vet och Adam kom o plocka mig vi åkte till huddinge för att hämta min nya ring. Sen åkte vi in till stan och käkade lunch innan vi mötte upp Baba, Saron och Yoyo grabbarna klippte sig sen blev jag släppt i stan där jag mötte Sabina. Det blev en liten shopping runda.

Jag köpte:

Ny Mobil
Minneskort
Solglasögon
Örhängen
Nytt smink

Kommer inte på men det känns som om jag missat nått men märket det när jag tar kort på allt :)

Efter stan åkte Sabina och jag hem till mig i fridhemsplan och så gjorde jag naglar på henne, ska göra på mig själv ikväll också om jag hinner hihi PUSSSS


Slutar snart =)

Håller måttet uppe på jobbet så idag får jag sluta klockan 12 :) Som jag har sagt tidigare JAG ÄLSKAR MITT JOBB hahaha.

Adam kommer och hämtar mig så ska vi till Huddinge centrum, HOPPAS dom har kvar ringen!

Jag har tappat min ring men min kille vet inte det haha sa bara att jag ville ha en ny och att han får ge mig pengar till den haha han sa bara okey baby och inget mer med det.
Haha så jag hoppas verkligen att ringen finns kvar på guldfynd! Annars blir jag ringlös ett tag till och jag känner mig så naken utan ring haha

har också kommit på att jag vill ha en sony ericsson telefon jag gillar inte nokia (som jag har nu) och jag gillar inte heller alla nya telefoner touchscreen och sånt jag vill ha en vanlig sony ericsson så det ska jag också köpa.

Uppdaterar ikväll vad som har hänt under dagen för jag kommer vara ute tills mina fötter exploderar ;)


Fredag & Lön

Blev inget tvättande eller städande igår haha!
Jag hade sett fel på dagen och hade igentligen bokat tvätten i onsdags :P hihihi var hemma och käkade tittade på Tv och somnade tidigt :)

Cassie kom till mig imorse på en bulle och te innan jobbet, hon åker till Egypten inatt :) JAG VILL OCKSÅ!

Nu är jag på jobbet och lönen har kommit. En liten lista på inköp som ska göras i helgen

 

Babybilstol

Min nya ring (som älsklingen ska betala)

En sån där babybok

Babyfilt

Nått nytt plag till mig själv också


Sen är det ju räkningar och sånt skoj som ska betalas också haha!


Dagens

Dagens humör: JÄVLIGT trött
Dagens borde: Tvätta och städa lite
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens smink: Mascara & rouge
Dagens klädsel: Jeans leggings och en beach tjocktröja (Snyggare än vad det låter.)
Dagens materiella vill ha: En ny ring av killen (kommer snart ;) )
Dagens köp: Mat
Dagens planer: Tvätta och städa som sagt
Dagens fundering: Hur länge orkar jag hålla mig vaken?
Dagens tråkigaste: VÄDRET


Vilken jobbig natt....

Har typ inte sovit NÅNTING inatt.

 Haft värkar hela natten inte vetat vart jag ska ta vägen haha jag har värmt vetekudden och ville lixsom ha den över hela kroppen för jag visste inte vart det gjorde ondast! Runt 4 tiden insåg jag att det var jätte skönt att ha min varma kudde på benet :/ HAHA men men det funkade, lyckades somna och så vaknade jag strax innan 6 och bara låg i sängen.

Sov hemma hos mamma inatt så var ju tvungen att gå upp och göra mig i ordning till jobbet, vet att jag borde vara hemma och vila men det känns som att det är när jag inte gör nått värkarna börjar :)

Rami lagade mat som jag fick ta i matlåda, så äter inne idag ;) Men möter nog Annika Anka en snabbis iallafall. Efter jobbet blir det tvätt och lite städning, kanske åker till Jessica senare...  Vi får seeeeeeeeee

MUAAAAAAAH


Efter barnmorskan var det dags för tandläkaren

Mötte upp pappa i centrum och så bar det av till tandläkaren.



Lagade en tand och det såg ut som om jag hade en jätte snus i munnen när vi gick därifrån haha. Vi åkte tillbaka till dalen efter eftersom mamma väntade på mig där :)

Var hemma hos Karim och dom en stund sen kom lillebror som hade 40 graders feber så då åkte vi hrem till mamma.


Onsdags lunch med mamma & föräldrarutbildning

Mötte upp mamma och käkade på Max, innan vi gick ner till barnmorskan.
Det var 5 andra blivande mammor där och vi pratade om förlossning och fick även se en film om förlossningar.
Trodde att man skulle få ut mer av det men det är ju ett möte kvar vi får se hur det går.

Efter barnmorskan åkte vi till dalen och fikade hemma hos Karim och dom.


1 timma kvar till lunch.

1 timma kvar till lunch på jobbet och jag börjar bli riktigt hungrig, men ska ju äta lunch med mamma idag =)

Har föräldrarutbildning som börjar klockan 13.00 och sen har jag tandläkare inne i stan 17.45, efter det ska jag nog bara hem och förbereda tvätten tills imorgon och städa litegrann :)


08.55

Trust is like...

 ... a mirror.You can fix it if it's broke, but you can still see a crack in the reflection.

skön match

Inter - Barca matchen slutade 3-1 och det var en mkt bra match. Vi satt på nisses och kollade på matchen det blev jag, Adam, Baba, Yoyo och hans kärlek ;)

Efter matchen fick jag skjus hem och låg o titta på TV en stund samtidigt som jag bråka med magen om hur vi skulle sova hahaha . Men men somnade ju tillslut !


Snabbpromenad på söder

När jag var på väg hem stötte jag på Jessica och grisen, blev en snabb promenad på söder och så åkte vi mot dalen där Jessica träffa tjejerna och skulle äta och jag träffade upp Adam och åkte mot Hässelby för att kolla på matchen!

 


Jessica och grisen på tåget mot dalen.


Promis i Stan och chill på Göta Ark

Gick tidigare från jobbet och mötte upp Marre och Max i stan, vi tog oss en liten promenad sen mötte vi upp Tino och åkte mot söder. På söder träffade vi upp Kaviar och gick till Göta Ark, efter en stund kom Vagge också :) Alltid lika kul och se honom, snart muckar han.



Efter nån timmas skitsnack rörde sig grabbarna mot Solna och jag skulle hemåt!


Kungshallen

Annika hade med sig en kollega och Catta kom med Aalia :)

 



det ser mkt varmare ut än vad det är haha men visst ser det härligt ut :)

Efter maten sprang Annika och hennes kollega tillbaka till jobbet och Catta promenerade med mig till jobbet, ska kanske möta upp henne om en stund igen får se hur länge hon är kvar i stan.

Nu ska jag jobba lite ... :)


Cassiiie kom på frukost :)

Imorse kom Cassie hem till mig på en frukost, vi snackade massa skit som vanligt haha alltid lika roligt men men ...
Nu är jag på jobbet och längtar till rasten jag vill ha Sandwich hihihihi


Mmmmm.....

Igår blev det hemgång och bara TVtittande, bokade tvätt tid tills på Torsdag och lite småsysslor!


Hemgång

Även om jag varit trött hela dagen, så ser jag inte riktigt fram imot att åka hem haha.

Fick gå vid kvart över 3 men jag sitter kvar än haha ska gå nu, får se vad som görs. Men alla är så torra så tror det blir att gå hem och dega!


bebiiiiiiis

Asså hur söt är inte bebben :)


Lilla skrutteeeeeeeeeeeeeeen


Måndag igen

Sitter på jobbet nu och jag är så JÄVLA TRÖTT! Känner mig helt seg men jag ska hålla ut, jag vet ju själv att om jag är hemma så vill jag bara gå till jobbet. Är inte så lång tid kvar tills man är hemma väldigt länge med min lilla bebis =). Idag blir det lunch med Annika Anka, men ingen anning om vad det blir för mat =)


Igår blev det inget bloggande, var i dalen hemma hos Karim en stund innan han åkte iväg till Gävle för sin intensivkurs, hoppas han tar det :) Sen var jag förbi hemma hos pappa och käkade middag. Sen åkte jag hem och pratade med min man lite till, igår var det nämligen vår 1årsdag som gifta. ÅNGEST men får göra nått väldigt speciellt nästa år.


Jävla halsbränna !

Jag vill sova men den här jävla halsbrännan dödar mig !

Har aldrig haft halsbränna förut, TACK o lov för det. Det är verkligen skitjobbigt, vet inte ens hur jag ska förklara det. Vet inte ens om jag får ta nån medicin emot det och imorgon är apoteket stängt tror jag, så jag måste vänta tills på måndag! BUUUHUUUUUU


lillskiten jamilla är på besök

Lillskiten är på besök, hon sover här ikväll :P



Känner mig helt slut så det blir nog lite nörderi vid datorn och filkväll för oss ikväll ;)


Finns mycket fina minnen <3

Riposa in pace



Det är alltid lika jobbigt att åka till hans grav, men alltid lika skönt när man varit där!


haha

Mamma och jag åkte upp till Ica och Vivo för att jag skulle posta iväg mitt brev till försäkringskassan och köpa blommor & gravljus..

Utanför Ica stötte vi på den här


RIP Leandro

I oktober 2007 dog Leandro Hornos, en barndomsvän. Det kom som en chock och jag tror att än idag har inte chocken lagt sig.

Idag skulle han ha fyllt 22 år, så att så fort pappa har kommit och lämnat bilen så ska jag åka till Skogskyrkogården och tända ett ljus, lämna en blomma och be en bön.



Du är älskad och saknad min vän! Vila i frid. <3


=)

Igår åkte jag till farsta och träffade fia och sabina, vi satt bara o snacka massa skit och sen gick vi ner till pizzerian och åt :) Jag och Sabina mötte upp Adam och tog bussen mot Norra där jag o adam åkte hem till mamma och sabina hem :)

Kom hem och satt o spela poker en stund innan det var dags att sovaaaaaaaa

...

Hemma hos mamma, vaknade till regn o grått men nu börjar det bli fint.


Mamma har möte hemma så vi lagade lunch, har gjort det hela förmiddagen. Nu har vi ätit lunch och jag blev jättetrött haha ska nörda mig lite vid datorn sen ska jag sova en stund.


Sabina slutar halv 5 och då ska jag nog träffa upp henne och Fia och hitta på nått skoj. Men vi vet inte vad än =)

Resten av bebiskläderna som köptes igår

Allt är köpt på H&M


Born to rule


Tshirt & mjukisbyxor :)


Matchande dregellapp :P


Superman pyjamas ;D


Nalle Puh byxa :)


Jätte mysig sparkdräkt


Landslags pyjamas


Grå lånärmad body


Grå/Vit randig långärmad body


Beach/Vit långärmad body m. matchand mössa!


Äventyr med mamma

Jag och mamma skulle åka förbi advokaten vid Östermalm och sen skulle vi till Södermalm och hämta ut converse skorna jag beställde till bebisen på affären "grandpa"



Adam får inte följa med :P


:P


Mamma försöker fatta GPSen

Tillslut tog jag över GPSen och vi började rulla, blev en snabbis förbi donken och sen till advokaten.


När vi var klara på östermalm så åkte vi till söder där vi hämtade ut --->



Efter det åkte vi till ringen i skanstull och hann in på H&M för världens rea ;D


Gråaktiga jeansleggings som inte gick att få en bra bild på men sitter jättefint !
( och dom kostade bara 50 kr!!! )

Vi köpte MASSA bebiskläder också men nu vill det inte funka med minneskortet i datorn, så får lägga in bilderna senare ikväll eller imorgon !

Nu ska jag lägga mig och slappa framför TVn med mamma en stund innan jag deckar :P

GOD NATT! <3


Mys på verandan

Dagen började med att efter frukost så satte mamma, adam och jag oss ute på verandan med te och kakor och pratade. Adam och jag spelade lite boll men det gick inte så bra för mig haha


inga kommentarer haha


Full kontroll ;) Han behöver inte ens titta mot bollen :P


Åååh va dåligt jag mådde inatt

Efter jag och Maria la på telefonen började jag må dåligt, bara helt svag i kroppen, skakade, frös, svettades allt var bara fel. Efter några timmar började jag spy ( USCH )

Pratade med mamma och hon kom och hämtade mig efter som jag var själv hemma. Så nu sitter jag hemma hos mamma och bara tar det lugnt, haft feber inatt så mår lite bättre nu.

Idag ska jag bara ta det lugnt men jag o mamma ska åka in till söder och hämta mitt paket :) mitt o mitt det är ju bebisens converse :)


Grattis Maria

Efter att jag kom hem var jag helt slut och somnade direkt.

Jag vaknade av ett telefonsamtal av Maria :) HON HAR FÖTT SIN LILLA POJKE hihihi
hon hade åkt in i söndags och i måndags den 12 april kom den lille skrutten ut :)

GRATTIIIIIIIIIIISSSSSSSSS

After work

Mötte upp Jessica, Jennifer och Lousie i liljeholmen. Vi gick till donken och köpte med oss mat, sedan gick vi och satte oss nere vid vattnet och bara njöt. Efter en stund kom Tania ( Jennifers syster) förbi med sin bebis Naomi :) hihi värsta bebis dagen idag :P


Jessica och korven


Jennifer och baby Naomi :)


Lousie, Jessica, korven och jag :)

Onsdagens lunch

Mötte upp Catta och bebis Aalia så gick vi till Chaplins där vi mötte upp Annika för våran lunch :)

Annika var tvungen att springa som vanligt men jag och Catta tog vår tid en stund efter maten innan jag skulle tillbaka till jobbet :)


Aalia dricker sin lunch i vagnen :)


Catta & Annika i het diskution :P

God morgon Sverige ;)

Imorse skjusade mamma mig till barnmorskan, och vi lyssna på hjärtslag, mätte, kolla vikt, blodprover o hela det där kalaset :P och då kom vi fram till att min lilla bebis är inte en bebis som vill anpassa sig till att mamma är liten utan han växer för fullt och har fastställt sig med huvudet neråt och vill bara ut haha :)

Enligt barnmorskorna är jag nu i vecka 31 och enligt mig själv är jag i 34 :) Vi får se vem som har rätt men det verkar som om jag vinner haha :D

 

Nu ska jag ta lunch och vandra ner på stan och möta Catta med bebis Aalia och sen ska vi träffa upp Annika :)

GOT TO GO SEE YA LATER =)


GOD NATT

GOD NATT allihoppa jag är helt slut och imorgon ska jag till barnmorskan på morgonen innan jobbet =)

SLEEP TIGHT !



Måste bara säga till alla att testa nya Loka smakerna "Loka likes Africa" GRYMA



mmmm va gott hahaha

Tack kära moster ! !

Nu är jag hemma från Täby och vi har haft en trevlig dag som ni sett :)

Precis innan vi åkte hem fick jag en present av min kära moster Carima, hon hade köpt mig en vagn!



En jätteskön brio vagn. Både ligg och sitt! Plus en Babybjörn väska :D

En härlig dag ute i täby

Hemma hos moster Carima blev det glass!





Sen var det dags för dom lesbiska kaninerna haha


Gosa gosa gosa



O sen var det bara att köra hahahahaha!



Man ser hur slut jag är haha!


Min älskade mamma !


Min lilla tokia kusin Sebbe.


Lunchen

Vi åt på Kungshallen alla åt olika. Efter maten stack Annika tillbaka till jobbet direkt efter hennes cigg haha och jag och Fee satt i solen och snackade skit en liten stund till :)


Annikaaaaaaaaaaa


Fee i sin rosa tröja haha



Tjockisen själv i solen :P



Jobbade till strax över två sen mötte jag mamma och åkte mot Täby!

Å så var det tisdag :P

Nu sitter jag på jobbet och väntar in lunchen, lunch idag blir med Annika och Fee. Vi har inte riktigt bestämmt oss vart eller vad vi ska äta men nått gott blir det nog :)

 

Jobbar inte hela dagen idag, kommer lämna jobbet vid tvåtiden. Ska mot Täby sen och kolla på en barnvagn och fika hemma hos min moster :) Så sover jag hos mamma ikväll och så ska jag till barnmorskan imorgon bitti!


 





Igår efter jobbet åkte jag hem och satt med Zahra o snacka lite skit, Baba kom förbi en stund också :)

Zahra o Baba åkte sen iväg då la jag mig bara och tittade på TV, planen för mig var att åka och träffa upp Jessica men jag blev fööör seg. Diskade och städade köket lite sen var det bara dags att sova !


Tillbaka på jobbet

Jag och Sabina åkte efter tårtätande hemma hos Fia :) Jag var hemma i stan strax efter 10, la mig och tittade på TV. Vaknade typ hundra gånger inatt minst 2 gånger i timman för den lilla vildingen där inne haha :)

Lite av min snabbshopping med Sabina

Mjukisbyxor till bebisen och så köpte jag lite strumpr och annat till mig själv!

 

Kom till jobbet i morse och än så länge har jag satt en 6a ..

 

Får se om det blir några mer jag orkar typ inte hahaha!


chill bill

Sabina och jag tog en runda i farsta lite snabbshopping och mat på grillen sen blev det var sin glass :) Nu sitter vi hemma hos Fia och hon gör tårta till en vän som fyller år idag! Inga planer än på vad som händer idag men inget speciellt tror jag ska försöka sova tidigt eftersom jag ska upp till jobbet imorgon ! =)


 


Sabina gömmer sig för kameran :P



BGs tårta :)


Den va så jääävla god !


Ut i solen :)

jag och mamma har suttit ute i solen och snackat massa skit hela morgonen tillslut kom väskorna och detta köptes i Italien.






Ett par fina converse o en gullig sparkdräck, sen kom Sabina och nu ska vi ut o jaga mjukglass :)

God natt haha

Mammas väskor kommer imorgon vid ett tiden sa dom på Arlanda, så då blire uppdatering på vad dom köpt för bebis saker hihihi :D

Har myst massa med mamma och så har jag beställt converse skor till min bebis hihihi



Visst är dom bara fööööör söta hihihi :D


Nu ska jag titta om det finns nått gott att äta sen är det bara för mig att gå å lägga mig är helt slut fast jag inte gjort ETT SKIT haha


GOOD NIGHT EVERYONE

God morgon

God morgon!

Vaknade för en stund sen och jag sitter och myser med mamma :)
Dom fick ju inte sina väskor igår så vi ska ringa arlanda snart och kolla hur det går för dom. Jag vill ju se bebis sakerna dom har köpt hihihihihi

Än så länge är planen en bio med sabina lite senare, sen vet jag inte riktigt får see hur det blir !


Nu ska jag kramas med min älskade mamma, hörs sen!

UPPDATERING Fredag

Vaknade med Zahra som skulle gå å jobba och hade en mysig frukost, sen latade jag mig en stund efter att hon gått till jobbet .. Klockan ett var det dags att börja tvätta, tvättade till klockan 5 sen gjorde jag mig i ordning och åkte mot dalen för att träffa pappa. Vi skulle ju åka och hämta upp mamma och Paul som kom hem en dag tidigare =)

Träffade pappa o så bar det av mot arlanda hihi o så kom mamma och paul



Ser knappt ut som mamma men aja hahaha det var det !




Vi kom hem till tyresö och satt o prata massa skit. Mamma och paul berättade om medelhavskryssningen, visade kort o.s.v.


Paul, Lee, Mamma, Adam & Rami

UPDATERING Torsdag

Vaknade tidigt idag och åkte med pappa iväg till tandläkaren, min tand lossnade ju när jag åt en godis för några dagar sen så fick åka till tandläkaren och laga den :)

Sen gick vi till gallerian och åt soppa till frukost eftersom jag inte kunde äta nått annat, träffade på Love en gammal vän också. Pappa åkte sen till jobbet och jag hem till stan. Bokade tvätt tid och var för lat för att städa så jag somnade, vaknade upp av att Zahra och Adam kom. Vi chillade en stund, sen skjusade Adam mig till dalen.

Jag var uppe hos karim och tog det lugnt sen gick vi ner för att möta resten av grabbarna och bara hängde :)
Åkte hem på natten och höll på å DÖÖÖ för att jag var så kissnödig, det var längsta resan EVER till fridhemsplan haha men kom hem fick lätta på trycket och sedan var det bara att gå och lägga sig !

UPPDATERING Onsdag

Tog det lugnt heeeeeeela dagen som doktorn vill, ända anledningen till att jag rörde på mig var att jag gick ut med Lady! Efter efterlyst åkte jag hem till Jessica som kommit hem från USA för att lämna tillbaka hunden :)

Fick en liten presentbag från USA också



Bodyskimmer :)



Victoria secret lotion :)


Bebisen fick också presenter :)



Jag vet inte vad hon ville med det sista :P


Lämnade Jessica vid midnatt då pappa kom och hämta upp mig så åkte vi till dalen och soooov haha

UPPDATERING Tisdag

Blev en snabbis med Sabina i Farsta centrum, hon skulle köpa ett smyckesrin till sin kära mor :)

Åkte senare förbi mammas hus och kollade hur grabbarna skötte sig när dom var ensamma hemma, senare blev det fotbollstittande hemma hos morbror Magued :)

förlåååt

Jag VET att jag har varit superdålig på att blogga, men eftersom jag måste vara hemma och ta det lungt har det inte hänt mycket. Nu sitter jag och kollar på efterlyst ska strax hem till Jessica som kom hem från USA idag o lämna tillbaka vovven :) Blir väl lite mys hos henne och sen hem och sova.

En bit av min tand gick av när jag åt en gräddkola för några dagar sen så imorgon bitti ska jag o pappa åka till tandläkaren, så sover nog här inatt också :)


åkte in igår...

Igår kväll var jag hemma hos pappa med Lay och kollade på tv, hela dagen hade jag haft lite ont i magen men mot kvällen blev det bara värre o värre. Så till slut ringde vi till sös och dom bad mig komma in...

Åkte in till sös och dom kopplade mig till en maskin som mäter bebisens hjärtslag och även sammandragningshalten. Efter ett tag insåg vi att han vill ut, så då fick jag spruta med brikanyl för att än ska han ju inte ut ;)

Efter en stund var det dags för ett ultraljud för att kolla att allt såg bra ut och han är så fin min bebis :) hihihihi världens sötaste lilla krabat :) :) ... Sen var det gyn koll ( vilket jag hatar! ) men  efter det fick jag ett rum och dom ville hålla kvar mig tills idag på eftermiddagen men jag HATAR sjukhus fick panik bara av tanken haha ville bara hem! Så fick åka hem ganska sent inatt/ tidig morgon hehe

Nu har jag bara tagit det lugnt, vi ska åka o titta på en fotbollsmatch nu .. Sen ska jag bara ta det lugnt hela dagen.


Farsta centrum

Nu ska jag åka till Farsta och träffa fia, blir en ute dag med lady så att hon sover mycket ikväll :)





skitzoväder

Nu sitter jag hemma hos mamma o känner att jag måste utnyttja vädret :) Men vi får se hur det blir :)



Fredag - Det  blev en lugn dag, var på minnesstunden och hämtade även Lady av Fabio. Efter det åkte jag bara hem till mammas hus och chillade :)





Redan gått ett år ...

Tiden går snabbt och det är fortfarande svårt att förstå Oktober 2007 gick Leandro bort och April 2009 gick Mustafa bort. Det är sjukt svårt att förstå att dom är borta, känns mer som dom har åkt iväg på någon resa...


Imorgon den 2 april är det exakt 1 år sedan Mustafa gick bort.
Imorgon ska vi alla ses vid graven och sedan ha en minnesstund för honom.



R.I.P





skärtorsdag

Åkte till barnmorskan där det gick bättre än för väntat!

Min barnmorska har ju tyckt att min mage växer för snabbt och att lillen inte anpassar sig efter mig, ligger fortfarande över kurvan men han har fortfarande plats så det är inte tid riktigt ÄN. Men nu går jag varannan vecka, så  nu kan vi ha mer koll på mig :)




Efter barnmorskan åkte jag in till stan och mötte Zahra för att ge henne kameran och byta jacka.
Efter det mötte jag Livia i stan och vi satt o snacka skit en stund sen åkte hon hem och jag åkte till dalen, hem till pappa.

Jag och Pappa skjusade Mamma och Paul till arlanda där dom ska ta flyget till Spanien för att sedan börja sin medelhavskryssning...





Åååh vad skönt att sova ut :)

Igår efterjbbet blev det en runda på stan med Fia och Sabina!





Dessa 4 röjor betalade jag sammanlagt 198 kronor för!
Hahaha jag älskar BikBok


Jag har fått sova ut idag och det var det skönaste på länge! Nu ska jag snart till barnmorskan och sen ska jag in mot stan o möta grabbzen :)





RSS 2.0