ÄNTLIGEN

I söndags fick min älskling reda på att han slipper göra sin militärtjänst i Egypten :)
Så samma dag bokade vi en biljett och igår var vi och hämtade honom på flygplatsen! Allt känns fortfarande för bra för att vara sant! Vi har haft en hektiskt dag idag sprungit på söder o stan o skatteverket och förbi min mormor och nu är vi i dalen hos hans kusiner. Vi sover här inatt!



Imorse när jag vaknade upp brevid honom kunde jag inte sluta le, kändes helt sjukt. Vi har inte sett varandra sen december och så helt plötsligt på 1 dag så var han brevid mig :D

inte långt kvar nu.

Snart är det dags :)
Mot sol, värme och min kärlek !
Sitter och kollar plan för fullt nu, hittar massa men det är alldeles för långa mellanlandningar! Jag orkar inte sitta i Istanbul eller Zurich med Yosef i 10 timmar. Vill ha nått som går snabbt, ska kolla Lufthansa och Austrian dom brukar vara bra :)

GOD NATT!

liten runda idag

Åkte in till stan med Rami & Karim. Rami skulle köpa en ny träningsväska och jag hade inget att göra så följde med dom :) Köpte en jätte fin långklänning, sen åkte jag förbi mormor med lilla Yosef♥ hon blir lika glad varje gång. Sen träffade jag upp Rami och åkte hem till mami för hon kom hem idag från göteborg :D

Kom precis hem från Sabina

Åkte hem till Sabina efter stan och snackade lite goja och åt jättegod ramadan mat som jag kallar det :)

Sabina fick också en present till hennes prinsessa lite i förskott eftersom jag fick en present i förskott.
Det var ett par vita adidas skor med rosa ränder :)
Så har jag köpt två söta klänningar, en som hon ska ha på BB har jag bestämt haha och en som hon kan ha när hon är typ 1 haha men dom har hon inte fått än.
Dom får hon på BB och hon ska föda på Danderyd har hon bestämt inte det närmaste alternativet men hon åkte ända ut till huddinge för min skull så klart jag ska åka till Danderyd för mina prinsessor hihi

stan stan stan

Åkte in till stan och svängde förbi min gamla arbetsplats Exceed och träffade alla gamla kollegor och min lilla Livia :)
Sen sprang jag till webhallen för att köpa en laddare till kameran eftersom jag inte vet vart min laddare är det är därför jag inte lagt in nå bilder sista tiden. Men nu när jag kom hem så funkade inte skiten och kan inte lämna tillbaka den eftersom det var plomberat ÅÅÅH

Efter webhallen mötte jag upp min älskling Jessica vi gick i lite affärer, käkade lunch och snackade massa skit. Har saknat henne som fan vi har inte hunnit ses så mycket senaste tiden.
Åååh min lilla älskling
Puss
Vi tog fler kort men allt är på jessicas kamera efter som min jävel inte funkar! Men det var bara dom här två jag hittade på hennes blogg.

Baby in a box

Hahaha ♥

Så kort blev det


såg det på facebook and it got me thinking back

Önskar att det fanns telefon i himlen, så jag kunde ringa till dig och höra din röst.

Jag tänker på dig idag, men det är inget nytt. Tänkte på dig igår och dagen innan det. Jag tänker på dig i stillhet, säger ofta ditt namn. Allt jag har är minnen och bilder i en ram.


♥ ♥ ♥


Saknaden är obeskrivlig

chill dag

Jag och Yosef följde med mamma till jobbet idag och efter det åkte vi till farsta för att hitta nått fint till Viv (Pauls mamma) som fyller 60 imorgon.
Hittade lite småsaker till henne, köpte även en liten present till Sabinas bebis som kommer snart :D
Och självklart nått litet till mig själv haha blev en vit kavaj från Gina med stora spetsiga axlar lite Gaga stil på den :)
Och så blev det en nap för mig och Yosef när vi kom hem :D

Superbaby haha

Om filmen inte funkar tryck på den här länken ;
http://en.tackfilm2.se/?id=1281879363078ID276

home again

Kom hem från Estland nyss, jag var iväg på en kryssning till Estland. Jävligt trevligt, men inga kort alls är tagna för hittade inte laddaren till kameran innan vi skulle dra så den har vart död hela resan

Superbaby haha

En gammal gäst från Polen gjorde denna video :)
Så jävla rolig :D

Grattis pappa, 51 idag :)

Grattis på födelsedagen pappa :)
Har bakat tårta till pappa och jag och Adam tänkte åka hem till honom och överaska honom med den när han kommer hem från jobbet. Ingen av oss har hört av oss och sagt grattis till han så att han tror att vi har glömt hihi.
Hoppas han inte får för sig att gå in på bloggen innan vi hinner hem till honom nu hahahaha

Igår åkte jag in till

Igår åkte jag in till stan och träffade upp Max en snabbis innan jag rörde mig ner mot kungsan för att träffa några vänner och kolla på Loam när hon uppträde, efter att Loam hade dansat mötte jag upp Sandra och vi skulle kolla på en kille från hennes klass, som helt ärligt SÖG.
Mellan sina låtar stog killen och snacka engelska till publiken fast han är svensk och hans texter var inte de bästa om man säger så haha.
Efter det åkte jag bara hem och tog det lungt, inatt när yosef var vaken skulle han gå på min mage som vanligt och han har ett speciellt ställe på magen där han älskar att stå och stampa och inatt när han gjorde det kändes det som om något gick sönder inne i magen och jag har haft ont sen dess, och nu börjar det bara göra mer och mer ont. Lite orolig att nått gick upp i magen från kejsarsnittet. Men vi får se

Dalen

Vart i dalen hos pappa senaste dagarna, därför har jag inte uppdaterat nått.

Idag var jag och Yosef ute och promenerade i dalen träffade på alla möjliga barndomsvänner. Satt i solen och snackade skit, sen åkte jag in till Söder och satt på Fenix med:D

Efter min dejt med Zahra :P Åkte jag hem till Mormor och åt middag, Ramadan har börjat och det betyder en jävla massa middagar denna månaden. Så jag tror jag börjar med träningen nästa månad för hur mkt jag än vill gå ner det sista så kommer jag bara att gå upp i vikt denna månad :)


Helsingborgs festivalen




Vägrade sova, skulle vara uppe och titta på allt och alla :D


Hahaha helt slut som människa


My superman :D


Tröttis


Rocky, Mamma(mormor) och Yosef♥


Ja älskling det gör ont att slå sig själv haha


inga kommentarer hahaha


Ändrade inte den här banken utseende för typ 100 år sen haha VAKNA helsingborg


Ebbas fik


Hahaha älskar den här skylten


I bilen på väg tillbaka till stockholm



Det blev en hel del shoppinng i helsingborg, ska ta kort på allt och lägga upp. snart snart :P


Österlen (Simirishamn)



Fulaste Expert jag sett


Alltid bekväm


Som en dröm, min lilla ängel ♥


Mini tarzan


Det vackraste jag vet :D


När vi fira Adam

Jag och min älskade bror♥



Äntligen ett kort när Rami har ögonen öppna :P


Family ♥


Cuz :)


Finns mkt fler bilder men detta är allt ni får


dags för en grov uppdatering

Kameran är hittad, bilderna är inne på datorn och än så länge sover Yosef. Ska försöka lägga upp bilder från senaste veckorna när jag vart så dålig på att hålla bloggen uppdaterad.

Får se hur långt jag hinner innan Yosef vaknar igen :)


dags för en grov uppdatering

Kameran är hittad, bilderna är inne på datorn och än så länge sover Yosef. Ska försöka lägga upp bilder från senaste veckorna när jag vart så dålig på att hålla bloggen uppdaterad.

Får se hur långt jag hinner innan Yosef vaknar igen :)


03.15


uppdatering på helgen

Sista inlägget jag skrev vart inte sista kvällen i Helsingborg, vi struntade att åka tillbaka till min moster för att vi orkade bara inte haha. Vi stannade i Helsingborg ett extra dygn och sen åkte vi hem till stockholm och till mamma. Alla hemma var glada att träffa Yosef och alla tycker att han har växt :)

Torsdag åkte jag till pappa (morfar) och hade trevligt, vi satt bara o snacka massa skit, dagen efter var jag och klippte mig i Ropsten på Salong Paris, sen åkte jag förbi min mormor. Och sen träffade jag Adam och var och fikade i Gullmarsplan innan jag åkte till dalen och träffade Sabina & Alagie. Sen gick jag till pappa för att jag skulle lämna Yosef med pappa några timmar på kvällen för att träffa alla barndomsvänner från dalen eftersom en av grabbarna hade permis.

Det blev en väldigt trevlig kväll men jag såg till o ringa till pappa ett antal gånger (tror tom att han tyckte jag var lite jobbig som ringde haha) Och gick hem en gång och såg till att Yosef somna om :)

Lördag kom Pauls mamma och hennes man från England så innan jag åkte och träffade dom så var jag hemma hos Nani och firade att hennes dotter Latifa fyllde 10 år. Sen åkte jag hem till Mamma och paul och har varit här sen dess.

Så imorgon ska jag tillbaka till dalen och hämta min kamera som jag glömde hemma hos pappa så imorgon kväll eller i övermorgon så kommer alla kort upp:)

sista kvällen i helsingborg nu

Är ute i Bjuv och vi har grillat och ätit massa gott, nu försöker jag komma undan från alla myggor. Men vi sitter ute och njuter av sommarkvällen. (förutom myggorna)

Imorgon åker jag tillbaka till Simirishamn i nån dag innan det är sthlm som gäller.


underbara tider

Saknar den här kärleken.



Vi har inte sett varandra på ett tag och sist vi sågs var det lite "pinsamt" eller vad man ska säga. Även om anledningen till att vi inte sett varandra på ett tag är otroligt barnsligt, hoppas jag att vi hittar tillbaka till varandra igen.


RSS 2.0