Lite sena med Connors födelsedagstårta

Efter matchen firade vi Connors 16årsdag, vilket var i måndags men tårtan kom idag :)


Mammas goda tårta till Connor :)


Här sjunger alla för födelsedagspojken :)


Mormor sa nått som fick Adam att börja asgarva och Morbror Magued sjöng för fullt !


Egypten vinner Afrikanska mästerskapet IGEN! 3 gången i rad nu ;)


Familjen sitter samlade och tittar på matchen.


YES äntligen 1-0 till egypten i 85:te minuten av Gedo :)


inget uppsala för jag e torr haha

Haha ja ni det blev inget uppsala heller haha helt ärligt så orkade jag bara inte visste inte riktigt hur jag skulle komma hem och så.

Loam var ju här och förlängde sitt hår idag också så hon försökte övertala mig till att jag skulle med dom ut på Hells kitchen istället och det lät ju som en asbra ide. Jag tog en till dusch för att piggna till lite extra, Saron en tjejkompis som jag lärt känna genom hennes pojkvän Yonas kom hit också för hon och Loam är även vänner så hon skulle ju också med ut men när det väl var dags att åka kände jag bara att jag verkligen inte orkar. HAHA hur tråkig kan man vara men jag får väl skylla på att jag är trött och gravid ;)


igår natt ! :/

Hade en diskution med styvfarsan och fy fan vad irriterad jag blev. När jag sedan ställde mig upp för att gå upp och lägga mig högg det till i magen och fy fan vad ont det gjorde kunde inte stå rakt var liksom tvungen och huka mig för att orka smärtan, gick och la mig men det gick inte över så ringde till Sös och dom sa till mig att försöka sova och om jag inte kunde det så skulle jag komma in.

Satte på Nattbuss 807 och somnade ganska direkt hehe, men tror att det var mkt skönt och lugnande att prata med en sköterska. För att få konstaterat att det inte var nått farligt :) Men idag har jag mått mycket bättre TACK & LOV ! :)


härlig hemmakväll med familj

Mys mys mys orkade inget annat !

Men imorgon blire party in uppsala :)


?!?!



Så dom menar seriöst att gravida kvinnor inte bör dusha o.s.v. För då riskerar barnet att få ADHD?
För det här medlet som är farligt verkar ju finnas i allt! Jag vet inte om jag ska skratta eller bli arg ...


what to do, what to do?

Har ätit min frukost och nu ligger jag i sängen och tittar på TV. Planen idag var att gå på middag hemma hos Zahras moster men det verkar inte bli av. Vet inte vad jag ska göra nu, vill göra nått speciellt eller inget alls!


Good night everybody!



Nu jävlar ska jag sova, så länge jag bara orkar.

Imorgon kväll ska jag hem till Zahras moster på middag, då måste man vara pigg och fräsch :)



EGYPTEN VANN MED 4-0 !!!!!

Fy fan vad nice!


hahaha

Stackars mamma imorse efter snöstormen inatt haha :)


en onsdag kväll

Blev att jag åkte in till stan och mötte Zahra, Josef och Dennis vi satt på Nivå i fridhemsplan ett tag. Josef och hans vän drog lite tidigare och jag och älsklingen satt kvar sen åkte vi hem till mig och sov så gott så!


åäö

Vakna nyss min powernap blev alldeles för lång haha, skulle ha träffat Jessica men det blev inte av.

Vilket jävla väder det är, den här snön verkar aldrig försvinna!


2 gråa månader från shoppingen istället för 1 vit månad ;)

Istället för en vit månad HELT UTAN shopping, så tänkte jag att jag ska ha 2 "gråa" månader vilket innebär att jag endast får FYNDA i 2 månader, eftersom jag redan brytit mot shoppingförbudet men varje gång har jag fyndat!

Som idag:


Tröjan går över rumpan och sitter inte så tajt, för att jag ska kunna ha den om några månader när jag börjar bli lite tjockare.

49,50:- betalade jag för den, halva rea priset ;)


hemma från MVC

Hemma igen och helt slut! Var på MVC, vart lite sen så mötet blev kort men fick mkt info, ska tillbaka till som den 3/3 kl. 15.30. Min barnmorska är så gullig haha går inte att beskriva men är jävligt nöjd med henne :)

Efter mötet med barnmorskan blev det självklart en tidig lunch på Max sen åkte vi till Globen för att pappa skulle lämna tillbaka ett par byxor som hade gått sönder men när vi kom fram i kassan på Dressman och pappa tog fram byxorna så var det inget fel på dom hahahaha.

Syndade lite idag också när det gäller mitt shoppingförbud, har kommit på en ny ide när det gäller det. Ska bara göra lite te så uppdaterar jag om det! Så här slut är jag just nu, tror att det blir en powernap om en stund! Hihi





Bråttoooom


Nu måste jag SPRINGA till bussen! PUSS


God Morgon :)

Vaknade för ca en timma sen har duschat, ätit och snart klar med smink och kläder! Ska ringa till MVC och kolla när det var jag hade tid. Tror att det är 10.10 men är väldigt osäker, vi får se hur rätt/fel jag har :D


Morgondagens plan...

Glömde min lista för morgondagen !

- Mödravårdcentralen vid 10!
- Efter det vill jag träffa nån vän !
- Om jag inte gör det hem och fixa klart mitt rum
- Brodera
- Kanske på börja min tvätt innan det blir krisigt!



Just nu ligger jag i min nya bäddsoffa som är superskön och supersnygg och kollar på DEA på 5an. Vill bara sova måste upp tidigt! Hoppas på att träffa Zahra imorgon men hon bor så långt borta haha jag är för lat, annars var det ju ett bra tag sen jag och jessica hade myskväll. Vi får se hur det blir haha. God natt på er, hörs imorgon!


Kort på magen igen!



Fan va fet man börjar bli, men måste ju erkänna att korten är tagna på kvällen när magen är som värst!


kort på morbrors bebisar haha

Jag har varit ganska dålig på att uppdatera, jag vet ! Men det har varit två sånna där dagar, där jag bara slappat och inte göra nånting nästan. Var hos min morbror  men kom hem till mamma igår , här är lite kort från djuren hos morbror :)


Kusin Karim med Bull som visar upp sina långa fina ben haha.



Maja är blyg framför kameran hahaha


24/1

Åkte till Kista centrum ,där jag träffade Zahra, Annika, Ali, Suzanne och Catta + hennes bebis :) Vu guck och satte oss på Olearys och snackade massa skit efter ett tag kom Yonas och Adam dit, då gick vi och käkade. Tr'ffade på lite andra vänner som Jennifer från dalen och Fee. Jag klarade mig från att shoppa by the way ;)

 Alla började röra sig hemåt så Adam och Yonas skjusade mig och Zahra hem till hennes mamma vi var där en stund sen träffade vi upp dom igen  och åkte till Hässelby, vi mötte upp miguel och sen satte vi oss på Nisses ett tag sen bestämde vi oss för att åka in mot stan.

Vi letade bowlinghallar där man också får dricka men hittade ingenting så vi åkte till Söder och spelade billjard sedan blev det Mcdonals och sen hem.


FAn va skönt det är att Zahra är hemma igen, nu känns allting lite mer normalt!
Nu ska jag äta frukost :)


filmnatt

är hemma hos min kusiner fter alla äventyr idag, det blir filmer tills vi deckar.

skriver om allt jag gjort idag imorgon!


Kista Centrum

Nu ska jag börja röra mig mot Hässelby för att träffa Zahra och co. Sen ska vi mot Kista Centrum, Jessica har gett upp sitt shopping förbud men jag ska kolla om jag kan motstå frestelsen lite till hahaha skriver sen :D

Zahra är hemma nu :)

Nu har Zahra landat och är hemma igen, vet inte om jag träffar henne idag men hoppas på det !

Nu ska jag in i duschen, skriver mer snart !

IKEA, klaart!

Tillbaka i Enskede nu och inser att jag har glömt min kamera ! :@ Men köpte som sagt byrån jag nämnde i inlägget innan, 2 stycken faktiskt. Och så köpte jag en sån där man hänger upp och kan lägga in skorna i hahaha jag var verkligen urusel på att förklara, så lägger in en bild.



Har inga planer för kvällen än men vi får se vad som händer denna lördagskväll !


IKEA


Jag och mamma ska spontan åka till IKEA nu och köpa 2 byråer. Som jag ska ha i sovrummet, så kan jag slänga mitt skrivbord och garderoben kan mamma ta ! C YA LATER !


familjeträff

Jag, Magued(Morbror), Mormor, Jamilla(Kusin) och Karim (Kusin) åkte hem till mamma runt 2 tiden idag vi har fikat och pratat massa skit. Har packat min packning och är redo att åka, när det väl blir dags :) Ska spendera helgen i Enskede hemma hos min käre morbror och kusiner, ikväll kanske man åker och träffar några killkompisar nämligen en som har permis denna helg.

Men men skriver mer sen och lägger in kort!


Älskade lillebror <3



För alla som inte fattar hur stor min lilla lillebror har blivit!

Det var den enda bilden han inte gjorde nån grimas hahahaha <3

tandläkare och gamla vänner

Åkta in till stan igår, mötte pappa och gick till tandläkaren. Jag hatar tandläkaren, haha men jag var jätte duktig :) Gjorde iförsig inget speciellt var bara och kollade upp hur jag skött mina tänder nu när man varit borta så länge, har två tänder jag måste fixa men min tandläkare sa att det var bättre och vänta lite till pga av graviditeten.

Efter tandläkaren åt jag på Max jag ÄLSKAR deras green and garlic dipp haha. Sen mötte jag lille bror och åkte hem till min pappa i Dalen. Mötte upp lite barndomsvänner och tog en promenad, sen satt jag och viktor och pratade gamla minnen det var mkt roligt haha.

Nu sitter jag hemma hos pappa, han är på jobbet och Adam är och spelar fotboll ska kolla lite på TV sen ska jag nog möta vikotr på en sen lunch.

Nu har jag iaf kameran med mig så förhoppningsvis kommer jag ihåg och ta lite kort idag haha, skriver mer sen.

God eftermiddag

Haha har precis ätit frukost, hihihi. Orka vakna klockan 2 haha men men hinner inte tvätta idag, måste börja röra mig hemifrån runt halv 5. Ska till tandläkaren och kanske ska träffa Annika på en fika också, vi har itne setts tills vi gick olika vägar på Arlanda när vi kom hem från Egypten i december. Tror att det beror på att vi bara kommer sitta och prata om hur mycket vi vill tillbaka haha. Men vi får se om vi lyckas ses idag.


Beräknat 17/6 !

Just det glömde säga att dom beräknade den 17 juni i sommar men jag tror att den kommer innan.
Och jag har ju inte varit helt säker på exakt hur gravid jag är men idag (torsdag) är jag 18 veckor och 6 dagar.

Så nu kan man hålla räkningen!

GOD NATT

Imorgon blir det tandläkare, USCH! Problemet är att tandläkaren ligger mitt i stan och jag har shoppingförbud ju, kommer bli jätte jobbigt nu när man vet att ma har en liten pojke i magen! Men men ska försöka hinna tvätta också, nu ska jag nörda mig lite på MSN och sen ska jag sova! GODNATT


DET BLIR EN POJKE !

Har vart på ultraljud nu och det blir en liten pojke! :D


Snart ska vi till sös

Nu sitter jag hemma nästan redo att gå ,har städat hela morgonen för idag är det meningen att min nya säng ska komma. Har tid om en timma på sös så ska fixa till mig lite hoppa in i bilen och åka. Efter sös (om jag hinner) ska jag åka till min lägenhet och titta för den är färdigrenoverad :) Så det ska bli kul att se resultatet! Hörs senare!

Kram!


Kort på magen!



Kameran på datorn är ju inte den bästa men här är lite kort på magen från idag.


hoppas man får veta imorgon !

Pratade med migrationsverket och det verkar som att jag kan göra som jag planerade. Har varit hemma bara och pratat med min man, även sovit en hel del hihi. Jag är ganska hypad för imorgon även om jag vet att det inte är så stor chans att dom berättar vilket kön det är, men jag hoppas verkligen. Ska bli så roligt att shoppa bebiskläder :). Väntar på att Sabina ska ringa, kanske träffar henne idag men jag vet inte om jag orkar röra mig nånstans. Det känns som en väldigt seg dag idag, en rikitgt skalmansdag. Bara äta och sova ! :)


telefonkö ! USCH

Vaknade för en stund sen för att jag ska ringa mina samtal. Jag är så otrooooligt trött haha vet knappt vad jag håller på med haha.

Har gjort:

- Ringt barnmorskorna på östermalm om cellprovet, jag kan inte göra cellproven nu eftersom jag gått för långt in i graviditeten. Ska återkomma till dom ca 4 månader efter förlossning.

- Ringt min barnmorska om min medicin, dom sa att om jag går till apoteket i eftermiddag borde mitt recept ligga inne så att jag kan börja med tabletterna.

Just nu :

- Sitter jag i en 17 minuters kö på migrationsverket, eftersom egypten vill att jag ska skicka orginalet av vårat äktenskapskontrakt via post. Vilket jag inte vill göra så tänkte att man kanske kan träffa handledaren på migrationsverket och visa upp den för honom/henne.

Ska göra:

- Ringa Sabina men tänkte att jag gör det runt 12, så att hon får sova någorlunda länge :)


Planerat närmaste veckan:

20/1 13.00 - Ultraljud på sös
21/1 18.00 - Tandläkare inne i stan
23/1 - Zahra kommer hem
24/1- Min älskling har möte med Ambassaden
27/1 10.00 - Ska till min barnmorska på möte


Emilio har blivit stor!

Mötte Andelina vid dagis så hämta vi Emilio, OJ OJ OJ vad stor han har blivit! Jag har ju inte sett han på ca ett år asså sen sist jag var hemma. Han har växt otroligt mycket och nu kan han prata någorlunda innan jag åkte sa han mamma och nana (natta) haha. Vi åkte hem till Andje tittade på "Hitta Nemo" och åt fisk, potatismos, remouladsås och sallad det var jätte gott.

Sen åkte jag till Skogås och träffade Zewdi, Sabina och Verica satt hemma hos Verica och snackade skit som vanligt sen åkte jag och Sabina hemåt och nu sitter jag här äter pizza och tittar på TV med Rami.


Att göra imorgon:

- Ringa barnmorskan om medicin.
- Ringa barnmoskorna på östermalm om cellprov.
- Ringa Sabina.


Jag har nån slags struma :O

Fick samtal idag av barnmorskan, angående mina provsvar och det visar sig att jag har nån slags struma !! hjälp! tänkte jag bara men hon sa att det förmodligen bara håller i sig under graviditeten men att jag behöver äta medicin. Ska träffa henne den 27/1 kl 10.00 så får jag veta mer !


åäö

Sitter hemma bara nu och ska fixa till mina naglar lite sen blir de att hoppa in i duschen göra sig i ordning sen ska jag möta Andjelina i Gullmarsplan och hämta upp Emilio på dagis!

Skriver mer innan jag går om jag hinner annars när jag kommer hem :)


mmm tjockiskväll!

Ikväll är det Blåsningen och Johan Falck med massa tjockis saker!




Skriver mer sen! Om jag orkar sätta mig upp hahaha


inte idag ..

Sitter hemma nu och fy fan vad jag är trött! Tror jag ska sova lite, skulle ju träffa Andjelina och Emilio (världens underbaraste bebis) idag men det blev sent och lillen ska strax sova så vi bestämde att vi möts upp imorgon och hämtar han tsm på dagis imorgon. Jag vill upp till ICA / Hemköp och köpa chips och sånt men orkar inte gå och finns ingen som vill kjusa mig! Ska tjata lite till annars sover jag bara haha skriver lite senare när jag vaknar till liv igen!


17/1-10

Sitter & tittar på reprisen av "Made in Sweden" tycker det är så roligt för Fanny, Anais och Rosanna gick i min skola och jag kommer ihåg när dom var i USA på turne och vi satt hemma och väntade på att dom skulle komma hem och berätta om sina äventyr :)

Ska hem till Andjelina idag och mysa med henne och min lilla Emilio, hoppas han kommer ihåg mig har ju inte sett han sen förra vintern eftersom jag inte varit i Sverige.



Nu är det bara  dagar kvar till nästa ultraljud också, skriver mer sen !


16/1-10

Blev ingen skjutning imorse :( Alla vaknade försent, så var bara hemma och slappade, fixade mina & Sandras naglar och så ..........



Gjorde mina egna naglar efter att jag var klar med Sandras kunde inte låta bli hihi.
--------------------------------------------------------

Sen bar det av till gullmarsplan mötte upp Jennifer, Jessica & Fabio och så åkte vi till heron handlade godis, snacks, popcorn och tjockissaker och gick på Snabba Cash. Självklart är boken bättre men jag gillade även filmen.
Bilder från Heron kommer upp imorgon måste ha bilderna från Jessicas kamera.

---------------------------------------------------------

In till stan en stund, det var Emelies sista dag på Chaplins och vi tänkte att vi skulle ha lite mysigt där när hon sluta, så även om jag var OTROLIGT trött så åkte jag in en stund.



Anna, jag & Emelie! Mina sötisar hihihihihi



NU ska jag sova gott hörs imorgon!


webcam fun

Vi sitter och tittar på film nu, är klara med naglarna men ska bara fixa med färg och så bara att jag tror att vi gör det imorgon bitti. Hihihi imorgon ska man ut och göra saker, tycker om att bara sitta hemma och chilla men jag älskar att gå ut och ha roliga saker att göra!

Man blir ju knäpp av och sitta inne för länge


Hahaha mamma och jag hade roligt också!
--------------------------------------------------------------------------------

Skriver imorgon när vi är klara med naglarna annars blir det efter skjutbanan!

Planen för imorgon:
- åka till skjutbanan och skjuta lite
- heron city med Jessica, Fabio och Jennifer. Middag och SNABBA CASH blir det :)


nagelfix

Nu sitter vi fortfarande hemma (haha sminkning i onödan) men jag bestämde mig för att testa att göra naglar, så sitter just nu och exprementerar på Sandras naglar :)


Får se hur det ser ut när det är klart :)


Pizza idag

Blev middag på pizzerian för mig och Sandra! Jag köpte 2 pizzor haha :)



Sen råkade jag ha omkull ett glas med min mage hahaha så paniksoppade pizzerian



Nu sitter jag, Sandra, Mamma, Paul, Ante och nån date till Ante och har en mysig kväll.


15/1-10.

Sandra och jag sitter här och vet verkligen inte vad vi ska göra, hon vill börja göra sig i ordning men jag fattar inte varför för vi har INGET planerat haha men aa man kan ju fördriva tiden..

Tror att det bara blir att ta det lungt idag och så får helgen börja imorgon ;) Men vi får se :)


Lite bilder från igår ! HAHA





Vet inte vad Sandra håller på med men ni ser ju va klockan är så jag gissar på att vi var ganska övertrötta ;)


jag har syndat idag :/

Kom iväg till Jessica runt 6 tiden det tog ett tag innan vi började röra oss mot Heron City. Efter mycket om och men kommer vi iväg men vi ska förbi skärholmens centrum innan Heron för jag ska köpa en läppglans (Det är okej med småsaker som läppglans under shoppingförbudet.) Vi var inne på H&M ca 10 minuter i 8 och dom stäger ju centrum klockan 8! Men jag hann och det var inte allt jag hann :$.


älskar den här färgen på läppglanset! Kostar typ 39,50


Sen hann vi in på BikBok

99 kr! Hallå det är ju ett måste

149 kr också ett fynd! älskar detaljerna högst upp

Sen hann vi även in på Bianco haha

Det var 2 för 1, så Jessica tog en och jag en. Det blev runt hundralappen.


Fy fan vad hemska jag och jessica är. Fast jag måste erkänna att jag var värre, men att jag lyckades köpa allt det här på ca 10 minuter är sjukt!
------------------------------------------------------------------------------------

Vi åkte iaf till Heron city och hämtade ut biljetterna, vi blir 4 på lördag Jag, Jessica, Fabio(Jessicas fästman) och Jennifer. Sen bar det av hem till Jessica, myste lite med hundarna.

åååh älsklingen du är så fin!


Korven och jag njöt i varandras närhet! haha


Sen mötte jag upp Sandra i Gullmars och åkte hem till mig nu sitter vi här och tittar på tv. Skriver mer sen om vi inte deckar som vanligt haha GOD NATT i sånt fall!



Julgransplundring med mamma

HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Så här såg granen ut när vi hade plockat av allt !




Mamma kallar detta en riktig julgransplundring ;)


Heron idag

Nu är Oprah slut och jag väntar på att Jessica ska sluta jobbet och komma hit så att vi kan åka till Heron och hämta ut biljetterna tills på lördag, än så länge är det bara jag och Jessan som ska gå men vi ska hämta ut 5 biljetter hahaha.

Kanske broderar lite medans jag väntar på henne.


Oprah idag






Sitter nu och tittar på Oprah asså helt sjukt. Hon den här barnstjärnan hade inte bara ett drogproblem utan även ett sexuellt förhållande med sin egen pappa. Det var hennes pappa som lärde henne att använda droger och sedan började han sätta på henne. Jag tycker sånt här är så hemskt hur kan man göra nått sånt mot sitt eget barn? Hon har nu skrivit en bok om allt som hänt henne, fy fan vad bra att hon vågar!
För sånt här måste verkligen komma ut så att man förstår att det verkligen händer!


var utråkad och gjorde nått åt det.

Blev inte riktigt som planerat idag, det ända jag gjort från listan är :

- 1 av 3 viktiga samtal
- Noppa ögonbrynen
- Broderat


Vid 4 tiden var jag så otroligt utråkad och bestämde mig för att åka och äta med Max.

När jag kom fram till cafet var Aida en tjejkompis också där med 2 av hennes tjejkompisar så jag och Max satt med dom och pratade om gamla grejer haha det är alltid roligt och prata minnen.

Efter den goda maten och blåbärspajen åkte jag hem till mormor och fikade med henne.

Där har vi magen i ca vecka 18 ! Asså idag haha

På väg hem bestämde jag mig för att gå förbi Jessica och hämta mina filmer jag glömde hos henne sist tänkte titta på nån av dom med mamma ikväll men vi får se hur det blir nu haha.


7 dagar kvar :)

Nu är det bara 1 vecka kvar tills jag ska till sös för ultraljud nr 2. Då får jag förhoppningsvis veta vilket kön hihihi då blire shopping. Kanske bara har 2 vita veckor istället för en månad så där första gången!


hur man ska äta under graviditeten

Jag satt och fundera och nu har jag bestämt mig. Jag ska ha som ett schema på mitt ätande. Jag äter ju konstant, men det är mest skitmat, sötsug o.s.v. Så nu ska jag ha ett schema med när jag ska äta frukost, lunch och middag.

Mitt problem är inte alls att äta det är mer att äta rätt! När man läser om graviditet så finns det massa saker dom säger är bra att äta, som jag inte gör vanligtvis. Så detta kan vara ett sätt att få in de "bra sakerna" i mina måltider. Så att jag lagar nånting nyttigare och har bra storlek på portionerna och så självklart kommer jag fortfarande små äta när jag får mina sötsug och annat.

Kommer självklart äta om jag blir sugen på nått eller hungrig, men om jag har samma tid där jag äter större portioner varje dag så kanske jag inte blir hungrig lika ofta och det är mycket bättre för kroppen & bebisen.



åååh vad trött jag är

Vaknade för ungefär en timma sen och jag försöker verkligen vakna till.
Gick in och kollade min lilla lista tills idag, å vet ni vad? JAG ORKAR INTEEEE !! hahaha ... Plus att när jag kollade igenom listan fick jag lite ångest för jag kan inte ens komma på allt nytt jag har så måste typ kolla igenom garderoben HAHA!



Jessica sa nått om att hon ska ha en "vit" månad, att hon alltså inte ska shoppa på en månad.
Ska också försöka det där!

Nej men helt ärligt asså jag tror att jag är så hemsk att jag går och lägger mig ett tag till, har ju faktiskt bara sovit ca 4 timmar. Inte bra inte bra. Hörs lite senare <3


by the way ...

Köptes också i Farsta by the way haha

Gele kit för ens egna naglar, så det är som en förstärkning som verkligen funkar! 150 kr på åhlens.


Köpte också MASSA nålar om jag nu skulle råka göra sönder några fler under broderingen av klänningen haha.
Det är 50 olika nålar i olika storlekar för 40 kr på åhlens :)


Har tittat på tv och fixat mina naglar, det var en som gick av nere vid skinet igår :/ Så var tvungen att klippa ner alla och förstärka dom. Nu ligger jag och pratar med min älskling och ska sova strax för jag vill upp ganska tidigt imorgon. Orkar inte sova bort hela dagen.


Att göra imorgon:

- Lite viktiga telefonsamtal
- Noppa ögonbrynen
- Ta ett lång bad i jaccuzin
- Brodera
- Lägga in bilder från shoppingen!






åäö


Helt vanlig handväska, från Kappahl. 50% rea på den 50%rean så den kostade mig 34,50 kr haha.


Skitsnygga sandaletter från Dinsko på rean bara 249 kr!

Detta var det ända som köptes i Farsta igår.



Dom här skorna köpte jag i tyresö centrum. Ett par svarta och ett par beacha 99kr/par!
Dom är mycket snyggare än vad dom ser ut att vara på bilden ;)


Fler bilder på resten av grejerna får komma upp senare, jag är så jävla slut ska bara lägga mig ner och prata med min älskling han kan nog få mig att vakna till :D


irriterande

Asså är det någon annan som har problem med att lägga in bider i bloggen?

Jag har försökt lägga upp bilder från dagarnas shopping 6 gånger nu, har startat om datan, förminskat bilderna o.s.v. Vet inte vad jag ska göra nu? :/ Gud va irriterande...


lalala

Igår efter mammas jobb åkte vi till Farsta och shoppa lite mamma hittade massa roligt. Jag köpte inte så mkt alls men det kommer upp bilder på det som köptes igår och dagarna innan eftersom jag inte lagt upp några foton på ett tag eftersom jag inte kunde hitta min kamera.


Any way efter Farsta svängde vi förbi fagersjö och hämtade upp Loam åkte hem och vi satt och kollade på gamla dansuppträdanden från 2004, 2005 och 2006 haha. Asså HERREGUD vilken kaos grupp det var i början det var länge sen man skrattade så mkt som igår. Vi satt uppe länge och snackade massa skit och imorse blev det frukost en sväng till ICA och sen åkte Loam hem.

Nu sitter jag här och gör ingenting, min morbror kommer över senare för att kolla fotbollen.


god morgon sverige

Mamma väckte mig vid 8.30 visste inte ens vad jag hette haha. Men nu är jag helt redo för dagen, okej lite trött är jag men  har bestämt mig för att åka med mamma till hennes jobb ute på Ingarö. Vi ska strax åka, vet inte om jag träffar Loam idag men jag hoppas det. Vi hörs lite senare! Kram


saknar dig !

B4 I sleep, everybody has to know that I miss my baby soooo much!


Fylle bild på oss från i sommras haha. Jag och min älskade man! Love u


lite beslutsångest för morgondagen

Klockan är lixsom över 3 på natten och jag är fortfarande vaken, KAOS! Loam ska komma till mig imorgon men vet inte riktigt vilken tid vi har planerat. När jag satt och prata med mamma fick jag en ide om hur jag ska vända tillbaka dygnet och det är ju genom att jag följer med mamma till hennes jobb imorgon och träffar Loam när vi kommit hem för mamma skulle inte jobba länge sa hon.
Och då kan man ju få träffa alla mina gullungar på dagiset också. Tror det blir så att jag följer med mamma men det är ju självklart OM jag kommer upp imorgon hahaha. Ska försöka sova nu, för jag vill så gärna vända tillbaka dygnet.

GOD NATT


Hahaha

Mm jag glömde nått, ni kan ju gissa vad detta är?




HAHAHAHA Lillebrorsan tofflor han fick från England!


presenter från England

Mamma som säger till mig att jag inte ska köpa saker till bebisen än kom hem från England och hade köpt ett par urgulliga gympaskor till bebisen :)
Jag fick jättevarma tofflor att ha i det här kalla huset, första reaktionen till tofflornas utseende var ett ganska stor OJ men jag tror att jag börjar bli kär haha dom är så otroligt sköna AND LET'S FACE IT! ITS NOT AAAAALL ABOUT THE LOOKS ;)


Bebis skorna :) Var tvungen och lägga en tandborste där så att ni fattar hur små o söta dom är!


Asså åååh hoppas jag inte äter upp dom innan bebisen kommer haha !


Mina UNDERBARA tofflor !


Kanske inte dom vackraste, men fan va sköna och varma dom är!


JAG HAR HITTAT MIN KAMERAA !!!

Wohooooo hittat min kamera nu, den låg under termometern i hallen :/ Förstår inte alls hur den hamnat där!
Men FY FAN VAD GLAD JAG E !


PUSSSSSSSSSSSSSSSS  <3

söndagskvällen :)

Mötte Loam i gullmarsplan och så åkte vi hem till mamma som äntligen har hon kommit hem ! :D
Vi har suttit hemma hos mamma hela kvällen snackat massa skit och försökt hitta en DVD jag har nånstans från när vi uppträde på Gröna Lund sommaren 2005 skulle jag gissa att det var. Men vi hittade bara en gammal mix som fick oss helt hype haha.

Loam åkte för en stund sen och nu sitter jag och tittar på film och myser med mamma ååååh vad skönt det är att ha henne hemma! :) :)

Jag och Jessica hade planerat att gå på bio ikväll men vi är för lata båda två haha så det blir hemmakväll idag så får vi ta bion i veckan bestämde vi!


hundmys :)

Nu myser jag med Zimpaaa (favoritvovven) och Lady aka korven här har vi lite bilder när vi myser :)

 
Ligger nöjd i zimpas päls :)

 
Kan jag få lite uppmärksamhet zimpa :P

 
Älsklingsvargen


Nu kom lilla korven också :)


kooooorven



Nu måste jag springa till tunnelbanan Loam väntar på mig vi ska hem till  min mamma och fika lite :) PUSS


avslut på lördagen & nu är det söndag morgon

Vid halv 11 igår kväll bestämde jag mig för att träffa Jessica så det bar av hem till henne där vi tittade på Meangirls och hade det mysigt har även gosat med hundarna, just nu har jag bara kort med Lady den nyaste gullungen me ska lägga upp kort på min favorit vovve Simson lite senare :)


Morgonpussar frän Lady ( Men jag kallar henne för korven hihi )

då var det lördags mys

Igår kom Sabina HALLELULJA haha nej men vi hade myskväll satt bara o snackade skit. Somnade tidigt och tog det bara lungt idag men hon drog ganska tidigt. Sen drog jag upp till Ica med Connor och handlade till middagen även hårfärg för nu är dete back to black ;)

Till middag lagade jag lövbiff, bearnaisesås & potatiskrokanter :) MUMS

Har färgat håret, broderat lite på klänningen men den smalaste nålen gick av så kan bara arbeta med paljetter och inga pärlor :(

Jamilla är här också, skönt med sällskap är så jävla sällskapssjuk nu under graviditeten :)

Tror att det bara blir lördagsmys idag, skulle kunna gå ut och träffa vänner men känner ändå för att bara sitta hemma :) hihi


mamma kommer inte inatt :(

Pappa ringde för en stund sen och sa att mamma hade ringt honom och berättat att deras flyg var inställt! Jävla skitväder !!!! Jag hoppas att mamma ljuger o ska kolla om vi har ravefest hemma haha men jag tror inte det.

Sabina ringde för ett tag sen och skulle komma med bussen som är här 21.55. det blir synd om henne om hon inte är på bussen för jag tycker inte om att behöva gå ut i onödan hahaha .. Vi får väl se lite senare CIAOO

inatt kommer mamma :)

Vaknade vid 12 tiden och åt frukost sedan satt jag ner med mormor och pratade. Började även brodera min klänning lite mer fan vilken tid det tar tur att man har tills Augusti på sig haha :)

Sabina ringde som vanligt o svärde på allt som går att hon skulle komma efter jobbet det var snart 2 timmar sen så hon gjorde en Sabina som vanligt hahhaha. En annan tjejkompis fick reda på att hennes "kille" inte bara var hennes så där blir det nog drama och en tredje tjejkompis har blivit singel mot sin vilja så jag känner mig lite som doktor Phil idag men det är skönt att veta att folk öppnar sig för än fast man inte setts på ett år :)

Vet inte vad planen för kvällen är än men ska städa lite till innan mamma kommer, hon kommer ju hem inatt :D
Sen ska jag väl sitta och brodera på min bröllopsklänning lite mer :)

Hörs senare puss puss


härlig kväll

Magued (min morbror) kom hit med mormor runt 17 tiden så vi satte oss och fika. Pratade om massa roliga minnen, Rami lagade kebab med bröd med middag inte det nyttigaste kanske men mycket gott!

Efter nån timma åkte Magued hem och jag och mormor satt och pratade medans jag broderade lite på min klänning. Har inte broderat på typ 10 år så det går inte så snabbt men jag är väldigt envis med att jag ska göra det själv haha.

Vid 21 tiden kände jag bara att jag klarar inte av att sitta hemma mer och med tanke på att Adam åkte till pappa igår och att Deaven åkte tills sin mamma tidigare är det bara Rami och Connor hemma så gick ner och pratade med Rami & Karim. Lyckades övertala dom om att gå ut och sätta oss nånstans.

Först till dalen så att Karim kunde byta om, sedan in till chaplins hälsa på alla. Grabbarna tog en öl var och jag en alkoholfri drink gjord av Benji (Bästa bartendern i stan) sen drog vi till nivå hahaha men träffade på Aida en gammal vän där så det var mysigt :)

Nu ska jag sova helt slut efter detta äventyr hihihihi GOD NATT !!!

städa städa

Idag kommer mormor så vi bestämde oss för att städa så att hon inte kommer hit och gör det plus att mamma kommer hem imorgon då ska det vara rent!

Eftersom det varit lite fest här vid jul och nyår så var vi även tvugna att gå och panta alla ölburkar osv för mormor får ju inte hitta alkohol ;)

Så jag och Connor gick för att panta alla burkar och jag glömde sätta på mig långkalsonger så nu ligger jag i sängen under duntäcket med jacka halsduk ALLT haha har ingen känsel i mina ben! Ska tina lite sen fortsätta städningen!


kallaste dagen på länge

Mormor ringde också imorse och meddela att hon skulle minsann ingenstans haha, men hon kommer nog imorgon! Som sagt denna kalla dag har jag inte gjort ett jävla skit bara legat hemma och degat, sovit en massa och ätit en massa. haha men sånna här dagar behövs också det har varit väldigt skönt.

Jag vill gå och köpa godis men är osäker på om saker är öppna och orkar verkligen inte gå i onödan haha ska kolla om pappa kan sjkusa mig när han kommer.

PUSS


glitterklänningen på nyår

Tragiskt att man bara lyckades ta ett kort på nyår och då var jag inte ens bered på skiten, ser ju livrädd ut haha



Jag & Emelie!
 Var ju förbi på gamla jobbet och skulle krama alla mina gamla arbetskollegor innan jag åkte vidare till Dimitri.


Fy fan va kallt det är ute!

Vaknade åt min frukost och så tänkte jag ta ut sopporna. Jag säger bara FY FAN! Jag öppnade dörren och stängde den lika fort, det var så otroligt kallt kollade termometern och den var på över 20 FUCKING MINUS! Jag tror att jag kommer bli sängliggande hela dagen hahaha

Imorgon kommer mormor

Det blev kyckling paneng gryta med ris till middag det var gott och grabbarna var mycket nöjda :)
Efter maten satt jag och pratade med min man som vanligt, sitter och väntar på honom nu också så att vi kan prata tills jag somnar :) tycker det är typ det mysigaste som finns, efter att bara ligga och mysa förstås!

Självklart blev det inte av att jag och Sabina träffades idag, jag vet att du läser det här Sabina och du vet att jag älskar dig fast jag är så jävla trött på dig haha ;)

Har tagit det lungt med Karim och Rami hela eftermiddagen, måste upp relativt tidigt imorgon så att jag hinner plocka bort det mesta innan mormor kommer. Hon är helt hopplös när det kommer till att städa det minsta lilla fel hon ser och det tycker jag inte att hon ska göra plus att hon älskar att rota lite hahahaha älskar min mormor mest i hela världen.
Plus att hon ska hjälpa mig att fixa till min bröllopsklänning är inte helt nöjd än :)

Här har vi en bild på världens finaste mormor i snön haha

Det var inte mycket man såg men hon ville att jag skulle ta med bilden till Egypten och visa familjen hur vi "lever" i Sverige.


tidig morgon

Vaknade 7 imorse tog en snabb dusch, gjorde mig i ordning och åkte till Gullmarsplan för att träffa Pappa som följde med mig till mödravårdcentralen och tog blodprov mot struma. När jag var där förra veckan så fick läkaren reda på att mamma har struma och ville då kolla mig. Det är nog ingen större risk men varför inte vara på den säkra sidan.

Efter mödravårdcentralen åkte jag och pappa till slussen och fikade, sen åkte jag hem. Satt och pratade med Rami en stund sen somnade jag. När jag vaknade hade jag fått brev från sös, ska på ultraljud den 20 januari. Spännande, hoppas man får reda på könet. Jag bryr mig inte om vilket kön det är bara barnet är friskt men jag måste ju veta på vilken avdelning man ska shoppa :D!
Nu slappar jag och kollar på Tv ska snart börja med maten också.

Sabina ska komma efter jobbet får se om hon gör det den jäveln haha. Hörs senare!


Dagen blev exakt som planerat

Har verkligen inte gjort nånting idag, bara slappat hela dagen. Mamma och Paul drog vid halv 7 tiden och efter det gick jag och Rami upp till ica. Har legat och tittat på tv, även Paradise Hotel asså herregud vilka brudar haha.

Har även pratat med min älskade Zahra som är kvar i Egypten.Det var ju så att hon sa upp sig från sitt jobb i Sverige och kom ner till mig till Egypten där jag jobbat och bott i ca 2 år. Så skulle vi åka hem tillsammans i december men hjärtat mitt trivdes så mkt så hon stannade lite till och jag vill tillbaka till henne så mkt !


älsklings grisen Zahra och Jag på Bedouin ställe i Sharm el Sheikh !

Hur som helst när jag hade pratat med Zahra så var det tid och sitta ner och prata med min älskade man som jag saknar obeskrivligt mycket ! älskar honom som bara den och saknaden är nog ännu större pga graviditeten!


Jag och min älskling på Pacha i sommras <3


Och nu är det dags för mig att sova måste komma upp tidigt imorgon ska iväg till barnmorskan igen :)

Bless

Föreldrar fritt i mammas hus. USCH!

Nyvaken och hemma hos mor. Sitter bara och tittar på dom när dom springer runt och packar.
Dom åker till England ikväll och är borta tills på fredag. Kommer sakna min mor så mkt haha, har blivit riktigt mammig under graviditeten hahahaha.

Men men nu ska man ta hand om pojkarna tills dom är tillbaka, Rami och Adam sköter sig själva det är mer Connor & Deaven man måste passa mesta dels Deaven. Får se om han klarar hela veckan eller blir skickad till sin mamma hahahaha.



Idag har jag inga planer alls, skulle gått på bio igår med Josef och några andra grabbar men det blev aldrig av kanske tar det idag. Men tror seriöst inte att jag kommer orka haha det känns som att detta kommer bli en slapp dag.

mys och pizza

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt nu ska jag mot centrum och köpa mig en pizza.
Jag sitter också hemma och väntar på Sabina min marockanska cp prinsessa haha, får se om vi kan lyckas ses idag haha.

NU ska jag köpa pizza och tjocka mig ! C YA LATER


trevlig kväll med solna grabbarna

Gårdagen orkade jag mig hem från pappa tillslut. Jag åt lite snabbt hemma och fixade mig träffade Anna inne i stan och så åkte vi mot Solna för att träffa mina boys :) Började på East precis vid Råsunda stadion och sedan rörde vi oss mot haga lund där vi satte oss på Haga puben som vi kallat peezy i många år haha !

Riktigt trevlig kväll och jag har saknat mina idioter hehe!

frukost i grillen

Övernattade hemma hos min far igår. Frukosten blev en ostmacka, musli m vaniljyoghurt och te. Sen var jag och träffade Karim och gick till grillen och åt en hamburgare :) Nu ska pappa göra lunch får se vad det blir för smaskigt sen ska jag väl orka mig hemåt.

Nyårsafton & dagen efter ;)

DAGEN EFTER

Vaknar och är otroligt seg, gör en bra deal med min vän Adam. Han kommer och hämtar mig i Husby och kör hem mig till Tyresö så lagar jag kyckling gryta till han. Och så blev det !
Efter att vi ätit kyckling gryta m ris och en pizza åkte vi hem till min morbror och sa grattis till hans fru som fyller år idag!
Sedan släppte Adam mig i dalen där jag gick hem till en av mina barndomsvänner och suttit med dom och just nu är jag och hälsar på hemma hos pappa här i dalen nu ska vi slappa framför Tvn.





NYÅRSAFTON

Vaknade runt tolv tiden tog min kopp te och mina mackor som vanligt, sen började vi städa i huset för till kvällen kommer gäster!

Runt två tiden började jag och mamma fixa maten och oss själv, så till halv 6 började folket strömma in och middagen var serverad ca en timma senare.

Förrätt - kyckling file som mamma rullat in mögelost i. Så fort jag hörde mögelost gjorde jag iordning potatisbullar. HAHA

Varmrätt - Rostbiff, potatisgratäng och bearnaisesås :D MUUUMS

Efterrätt - Mammas berömda glass BOMB. (Eftersom jag inte var hemma så länge missade jag den :( )


Jag rörde mig in mot stan då jag hade lovat Emma att komma förbi henne och alla andra på Chaplins och säga gott nytt år. Så var där i ca 1 timma, sedan började jag röra mig mot Husby där jag skulle hem till en mycket bra vän Dimitri och hans flickvän Melina.
Kom fram ungefär fem minuter till midnatt så alla var redan påväg ut och smällde raketer och så blev man självklart nerspruttat i champange! ! ! ÅÅÅÅÅH
Sen var festen igång höll i till ca 5, den var lyckad och man hade det skoj, men sedan så gick alla hem och jag somnade hehe.


SÅ GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA OCH ÖNSKAR ER ETT BRA 2010 !


lite shopping & lite ultraljud

30 DECEMBER

Vaknade på morgonen och åt frukost, sen åkte jag och mamma till mödravårdcentralen där vi skulle träffa en doktor och göra ultraljud för att kolla exakt hur gravid jag är. Gud vad söt bebisen var, asså det är helt sjukt vilken känsla detta är. Har varit på 2 tidigare ultraljud i Egypten första i vecka 5 och andra i vevcka 9 så första var det bara en svart prick och på andra ultraljudet såg det ut som en liten trägubbe.
Men idag såg man att det var en liten människa, hjärtat, ryggraden och allt ! HELT OTROLIGT!!!

Sen åkte jag och mamma hem till tyresö och tog det lungt tills Jennifer ville att jag skulle komma till henne i Skarpnäck.

Så sedan bar det av mot Skarpnäck där jag träffade Jennifer som är gammal vän och hennes Pappa Krister. Vi var hemma hos dom och snackade lite skit sen gick vi till Piloten och åt Pizza. Jag och Krister spelade biljard och vann mot några andra :) Det var skoj hihi sen blev jag plockad och fick skjus hem. Och jag somnade så jävla snabbt haha kommer inte ens ihåg att jag somnade. 



29 DECEMBER

Idag blev det shopping i Tyresö centrum med mamma, Jamilla (kusin), Adam & Deaven (bröder).
Blev 2 par skor, en ny rouge och hårfärg. Sen på kvällen vart det en jätte mysig middag med hela familjen och filmkväll men min jävla kamera har jag fortfarande inte hittat men jag lägger upp bilder på allt så fort som möjligt!


RSS 2.0