gått lite för mycket de senaste 24 timmarna, är helt slut!

Ligger i soffan hemma hos mamma, hon kom och hämtade upp mig, prinsen och jamilla under våran promenad. Prinsen ligger här och snarkar i mitt vänstra öra, i mitt högra öra har jag jamilla ätandes på is haha. Vi ligger och tittar på plastik kirurgerna jag är så slut! Jag lär ju somna när som så god natt och sov gott PUSS

karims skiva


Mina studentskivs kollegor var självklart där ;)


Klassens närvaro & jag haha


Stora dyyy


Mina små mongon




jag älskar det här vädret

Vart i dalen och promenerat med victor och grabbarna, stötte på älskade Jessica med Fabio och lilgrisen




Kaos bilder ( det är Fabios fel :P )


Nu är jag hemma hos Jamilla, ska fortsätta dagen i vädret, NJUUUUUUUUUUUUT för på måndag blir det regn :(

jag älskar dig mest i hela världen!



Det här kortet är från igår när vi åkte hem till älskade Dime, Melina och deras lilla ängel Ermias, Yosefs nya homeboy :)

sen senast

Mys hos pappa



Han kan äta själv :/


SHOPPING

149/199:- på Gina kommer inte ihåg


49:- på Gina FYND ( köpte även en marinblå)


249:- på Cubus


75:- på JC (FYND)


25:- på JC (FYND)


49:- på BikBok (FYND)



Har vart hos sevda och gjort mina fransar så NO MORE MAKE UP ;)


Vart i hässelby och myst







lång dag idag

idag har det vart en lång dag, åkte in till stan och mötte zahra vi åt en mysig lunch på en uteservering i Rådmansgatan sen gick jag upp mot hötorget och träffade upp Adam och Mona vi gick i affärer och jag köpte lite nya sommar baskläder, hårfärg och lite saker till prinsen. Sen åkte jag till dalen för att hämta mina saker men glömde lik förbanat min kamera, sen åkte jag hem till min kära mor där jag fortfarande är. Ska sova här och umgås med dom eftersom dom reser till skottland imorgon. Så puss så länge

är kvar hos pap

Är kvar hos pappa i dalen, ska ut och ta en liten promenad nu sen ska jag in mot stan snabbt innan jag åker hem lovar att vara duktig när jag kommer hem och uppdatera ;)
Igår kväll hända en sak som irriterade mig riktigt ordentligt, jag gillar inte när folk lägger upp ett "förslag" som blir en överenskommelse som då personen själv bryter och i slutändan kostar det MIG.


igår

Igår var det Leandro och Mustafas födelsedagar, Leandro hade blivit 23 och Mustafa hade blivit 26. Jag träffade några av grabbarna i dalen och vi åkte till deras gravar tände ljus och la blommor, snackade minnor och gamla tider.
På ett sätt är det än idag svårt att förstå att dom är borta...

update fredag

Yosefs far kom till min mor strax efter 4, jag var hemma vid 5 tiden och segade tills Maria kom över och vi hade oss ett äventyr på söder & i stan
Hemma
Mötte upp Raggiboy på söder
Även Marre
Maria & Raggiboy
Även en gammal arbetskollega
I got skillz
Så drog vi till Solidaritet när vi var klara på söder
G & jag är tuffa
Hahhaha

update torsdag

Emilio och Yosef busade bra trots ålderskillnaden ;)

update onsdag


....

HON sitter hemma lördagen kvällen och tittar på film med en av sin bröder HENNES telefon ringer, det är HENNES mamma som säger att HON genast måste komma hem till henne. Vad är det som har hänt??

I huset:
HAN säger till HENNES yngsta bror att ta barnet för HAN vill röka, lillebror säger att HAN har 1 minut på sig pga av att lillebror är trött. HAN säger OK och går ut för att röka, det går runt 5 minuter och fortfarande har HAN inte kommit in. Lillebror går ut för att titta varför det tar så lång tid och när han öppnar dörren så gömmer HAN sin cigarett o säger att HAN snart är klar. Lillebror vill se cigaretten för att veta hur mkt som är kvar men HAN vägrar visa den, HAN säger att det inte är mycket kvar och att han snart är klar. Lillebror går in stänger dörren och öppnar den sedan hastigt då ser han rök i ett par glas och att HAN håller andan för att hålla in röken, lillebror förstår inte riktigt vad som sker förutom att nått är fel, lillebror går till den nedersta våningen för att väcka farbror. Lillebror väcker farbror och säger att lillebror tror att HAN sitter där ute och röker droger. Lillebror tar barnet och låser in sig i ett rum medans farbror går upp för att kolla vad det är som händer, farbror går ut och ser då att HAN sitter kvar på verandan och röker hash ur ett par glas. HAN röker klart innan HAN försöker övertala farbror och lillebror att inte säga nått till HENNE eller HENNES mamma. HAN ber även om ursäkt och HANS anledning till händelsen är att HAN vill kunna ha roligt med barnet. Farbror och lillebror efter en lång diskution med HONOM bestämmer sig för att ringa HENNES styvfar & mamma som inte var hemma vid tillfället.

HENNES föräldrar får samtalet och åker hem på en gång. HENNES mamma ringer då HENNE på väg hem och säger åt HENNE att genast komma för att hämta sitt barn och förklarar snabbt vad som har hänt.

HENNES mamma hamnar även i diskution med honom där HAN igen säger att HANS anledning till att röka hash var att "HAN skulle orka leka och ha roligt med barnet". HENNES mamma såg till att HAN lämnade HENNES mammas hus. Och när HON precis svängde in med bilen hos HENNES mamma så gick HAN förbi bilen, men märkte nog inte att HON satt i den bilen...

To be continued....

äventyr ikväll

är på äventyr med miss ezpinosa, mer om kvällen imorgon. Ha en grym fredag

jag har kommit på att...

jag har kommit på att jag är sämst på att uppdatera när jag inte sover hemma haha. Jag sov hemma hos mamma inatt och igår natt hos min mormor kommer uppdatera med kort när jag är hemma. Har kamera sladden hemma puss så länge

frukoost

nu sitter jag hemma hos mormor och äter frukost. En av sakerna jag ska göra idag är att åka hem och hämta kameran glömde den igår. Nu ska jag äta klart puss puss

igår

under dagen var min kcra kurin hemma hos mig. Vi lagade mat och snackade strunt. Senare kom maria och vi åkte till min mormor och så gick vi o träffa några kompisar.

en liten frukost




jag blev inte mätt så lite till


Venom lipgloss

Köpte ett nytt läppglans igår. Finns på Kicks i olika färger 175:-/st






Före                                   Efter

   

Tog korten med min webcamera så jag vet inte om det syns så mycket men man ser ändå att läpparna ser större ut efter man använt Venoms läppglans.

Venom innehåller bland annat kanel & ingefära vilket gör att blodet pumpar snabbare i läpparna och upp mot ytan. Korten tog jag med 5 minuters mellanrum och jag känner fortfarande hur läpparna växer haha.


städa?

Vaknade och kännde att jag ska städa men det går ju inte min bebis vill "hjälpa till" gulligt av honom men i själva verket blir allt stökigare men jag få låta honom städa tills han inte orkar mer och så får jag börja städa när han har somnat.





GULLUNGE


ms

Bebis & Zahra när vi väntar på tåget



Nu är vi framme på Nisses där jag hitta Aalia vid spelmaskinerna haha


hos zahra

MAAT



Bebis & Zahra



Vi hade två ordentligt grinniga bebisar vid 8 tiden så det var bara för oss att åka hemåt.
Yosef & Aalia vid T-banan.


hos min kära mormor


På väg till fridhemsplan



Ååå en boll



En liten fotbollsspelare kanske?



MAAAT :)




det har inte funnits

Det har inte funnits internet nånstans idag haha har inte kunnat blogga via telefonen. Mormors internet har gått ut och hos Zahra var jag så kort tid så hann inte ens kolla om hon hade internet haha men jag antar att hon inte har det eftersom hon flyttade in i förgår typ.


to doo

Bebis kommer snart vakna hoppas jag, för jag är helt klar... Väntar bara på att han ska vakna så att jag kan klä på honom och röra mig mot min kära mormor.

Har lite samtal att ringa så skriver en liten lista till mig själv så att jag inte glömmer
* Hyreskontrakt
*Försäkringskassan
*Folksam



Jag hade glömt att jag hade webcamera på min data haha så testade den nu :)


planen idag lyder


Planen idad lyder så här ... INGEN ANING! Men jag vägrar sitta hemma idag haha nu är ta det lungt dagarna över ;) Kanske åker förbi mormor kanske åker till stan kanske bara packar ner min bebis i vagnen och promenerar vi får se.

Maria håller på att göra sig klar att dra hemåt, bebis sover och jag är bara allmänt seg!

varför då kan man undra då och jag har inget svar på det alls haha

PÖSS SÅ LÄNGE

lunch

Makaroner, korv med en specieeeellllll sås ;)


good morning

Jag somnade jätte tidigt igår, när jag skulle natta lillen så somnade jag också haha så jag gick och la mig vid 10 typ :) Maria sover så klart fortfararande men vi får se vad som står på schemat idag lite senare ;)


chilll


Haha sitter fortfarande hemma, vi har inte orkat ta nån promenad men kanske gör det lite senare NOT haha nää man vet aldrig. Love och Victor gick nyss dom har varit här ett tag ci chilla och snackade bara om gamla roliga saker haha :)

Nu sitter jag, bebis och Maria och tittar på serien the wire eller bebis klättrar på oss och vi kollar haha får se vad som sker denna söndag kväll sen :)

mat

Vart sugen på potatisbullar i dagar haha så jag var tvungen att laga till det :) Men ingen annan gillar tydligen det så gjorde hamburgare också ;)




När jag skulle ta hamurgare var hamburgerbrödet slut, så åt hamburgare med rostbröd men it still taste lovely ;)


;)








shiiisha









;)

what to do? what to do? Som ni har sett vi har ätit värsta frukost, men jag börjar bli hungrig igen haha. Ska nog laga till nått lätt... Maria står i duschen, bebis sover middag och jag ska som sagt nog äta igen haha. När Maria kommer ut ska jag hoppa in i duschen, vi tar nog en promenad här i stan eller nått will see :)



Vart är dina läppar bebis ? haha


frukost




tjockar oss till bb repriser


lördagsmys

Rami, bebis & Maria leker medans jag lagar mat



Dinner is served ;)
kyckling paneng m jasminris MUMS


Bebisen sover sen kl. 10 vi kollade precis på "Big Mommas" den var inte alls lika bra som jag hade trott men helt okej, nu sitter jag, Rami & Maria och försöker hitta nått roligt att kolla på ;)

Hoppas alla har en tung lördag =)


yo yo yo

YO yo yo haha, nu sitter vi hemma hos mig och är sega haha. Men vi ska gå ner till konsum och handla det sista som behövs så ska jag göra hemmalagade hamburgare, så jävla NICE!


lobbyn

danza danza danzaaaaaaaa



hahaha


snygging


finns inte så mycket mer bilder, vi dansade så mycket så det blev typ inga kort haha. Men det finns kort på Jessicas kamera men jag orkar ärligt inte kriga haha.

Efter åkte vi hem och käkade från maten vi hade lagat tidigare haha FY FAN VA GOTT!


sture

wääää



lyssnaaa





het diskution



helluu



hey hey heeey



hahahaha


va ståre... lobbyn, lets go ;)


innan utgången ;)

hahaha


mariiiia


skååål


ready to goo






Blir nog sture ikväll

PÖSS


3 i 1

grym mat, ett glas vin & fin fint sällskap kan det bli bättre?



Medans vi gör oss iordning för kvällen blir det mer vin ;)


dålig uppdatering idag I KNOW

vart för stressad för att uppdatera, tvättat hela dagen  det blev 2 tider på raken. Sen åkte jag och bebis till stan och mötte upp Maria vi drog till systemet sen åkte vi hem till min mamma och hälsa på samt lämna bebis till sin far.

Nu sitter vi på T-banan på väg till mig där vi ska laga matoch dricka lite gott, så får vi se varkv ällen tar oss ;)

tvättdag idag

Har tvätt tid mellan 11-14, just nu ligger jag i soffan och tittar på TV. Lillen har somnat ska snart förbereda mig för tvätten ska bara ligga kvar lite lite till :P haha

hahaha

Yosef tryckte på datorn i nån minut och så vips hade 7 av mina bokstäver blivit siffror haha men nu hittade jag lösningen efter mycket om och men... Det var därför jag tackade Sandra i förra inlägget för hon fick skriva åt mig på chatten så fick jag kopiera och klistra in ;) HAHA

jaha då blev det ingen träning.

pendeltågen var inställda, så kunde inte ta mig till träningen
mötte upp pappa i stan som följde med hem till mig




lagade middag, det blev falukorv med pasta mumsigt jam jam


och så måste jag tacka bästa sandra för hjälpen, förklarar sen

myysss


Vi har vart på en liten promenad och vart uppe på ICA och handlat lite småsaker :)



inpackad haha

 
haha


ett medelande från Yosef:


qaHFVBG SCGFGTV Vhytgnjgh h45ggy


windows media player är min räddning ibland



helt hypnotiserad hahaha


torsdag idag

Hmm god morgon hade typ mardrömmar efter att jag kollade på Saw VI igår hahaha filmer brukar inte ta på mig på det sättet... Kännde inte ens av att den tog på mig förens jag somnade haha.

Min älskade lillebror är på väg hit :) Har sparat lite mat till honom från igår haha, Yosef har precis ätit sin lunch och jag ska typ värma en pirog eller nått ska ju hämta Adam vid T-banan om 20 minuter så hinner inte laga så mycket annat haha



från i helgen på Jamilla & Yosef ( han och hans "fina" fejksmile hahahha)

saw vi

Movie tiiime



tung e jag

Lagade så jävla god mat idag :)

Jasmine ris, tikki masala kyckling och nan bröd! Mmmmmm






synd lillebror att du inte kunde komma och äta hos mig, du hade dööööttt för den här maten =)

o så började partyt

Grabbarna fluga




Fan vad jag skrattade haha


Sne pojke


haha


normala människor


popeye adam, jag och älskade karim


älskar er två haha


stora dyy är tillbaka efter 2 år :)


gårdagens liga

klassens wildcard

Alla i klassen fick en titel, Adam blev klassens wildcard  haha


student middag

Då försöker jag igen dååå

Välkomsdrinkar ;-)


med min älskade storebror haha



Pappa :)


Förrätt - skagentoast


Varmrätt - nån potatis grej m kött haha och bearnaise sås


efterrätt - en godare variant av risifrutti haha

oj oj

oj oj vilken stressig dag, just nu sitter jag på bussen på väg tillvkungsträdgen min bror har sin skiva påVictorias så får uppdatera om dagen imorgon ;) muaaah

lunch time

Nu har vi lekt en massa och lillen har somnat, ska äta lite lunch nu det blir pasta & köttfärs m. sallad och rhoade island sås ;)




När lillen vaknar ska vi klä på oss och bege oss in mot stan ;)

god morgon

Morning mates ;)

Yosef springer omkring i sin gåstol som en galning haha han är så rolig. Inatt vaknade han till vid 04.23 och trodde det var dags att leka KUL haha men efter ett tag somnade han om och vi vaknade för ca en timma sen.



Har ett ärende i stan idag och sen kanske jag ska möta upp Yosefs far för att skriva bort han från min lägenhet jag pratade med skattemyndigheterna för en vecka sen och dom skulle skicka mig en blankett, vilket inte har hänt så om den inte kommer idag får jag möta upp honom och gå till skatteverket.

väääntar

Just nu sitter jag hemma och väntar på att min kära mor ska komma till mig med en byrå till så kanske jag få plats med mina kläder eller alla jävla skor haha ;)

husmanskost

MUMS

Potatismos, köttbullar, gräddsås, lingonsylt och special sallad ;)

trööööttt

Åååh känns som om jag har flyttat hela stockholms invånare idag! DUSCHA, ÄTA, RÖKA, SOVA det är vad som händer ikväll haha ;)

Hoppas alla har en grym lördag =)

RSS 2.0