....

HON sitter hemma lördagen kvällen och tittar på film med en av sin bröder HENNES telefon ringer, det är HENNES mamma som säger att HON genast måste komma hem till henne. Vad är det som har hänt??

I huset:
HAN säger till HENNES yngsta bror att ta barnet för HAN vill röka, lillebror säger att HAN har 1 minut på sig pga av att lillebror är trött. HAN säger OK och går ut för att röka, det går runt 5 minuter och fortfarande har HAN inte kommit in. Lillebror går ut för att titta varför det tar så lång tid och när han öppnar dörren så gömmer HAN sin cigarett o säger att HAN snart är klar. Lillebror vill se cigaretten för att veta hur mkt som är kvar men HAN vägrar visa den, HAN säger att det inte är mycket kvar och att han snart är klar. Lillebror går in stänger dörren och öppnar den sedan hastigt då ser han rök i ett par glas och att HAN håller andan för att hålla in röken, lillebror förstår inte riktigt vad som sker förutom att nått är fel, lillebror går till den nedersta våningen för att väcka farbror. Lillebror väcker farbror och säger att lillebror tror att HAN sitter där ute och röker droger. Lillebror tar barnet och låser in sig i ett rum medans farbror går upp för att kolla vad det är som händer, farbror går ut och ser då att HAN sitter kvar på verandan och röker hash ur ett par glas. HAN röker klart innan HAN försöker övertala farbror och lillebror att inte säga nått till HENNE eller HENNES mamma. HAN ber även om ursäkt och HANS anledning till händelsen är att HAN vill kunna ha roligt med barnet. Farbror och lillebror efter en lång diskution med HONOM bestämmer sig för att ringa HENNES styvfar & mamma som inte var hemma vid tillfället.

HENNES föräldrar får samtalet och åker hem på en gång. HENNES mamma ringer då HENNE på väg hem och säger åt HENNE att genast komma för att hämta sitt barn och förklarar snabbt vad som har hänt.

HENNES mamma hamnar även i diskution med honom där HAN igen säger att HANS anledning till att röka hash var att "HAN skulle orka leka och ha roligt med barnet". HENNES mamma såg till att HAN lämnade HENNES mammas hus. Och när HON precis svängde in med bilen hos HENNES mamma så gick HAN förbi bilen, men märkte nog inte att HON satt i den bilen...

To be continued....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0