NU JÄVLAR

Laura, Maria och Manal är hos mig och vi förkrökar livet ur oss ;) Saknar min Livia !

NU ERE PARTY PEEEPZ

ni får se imorgon om ni inte kommer förbi götgatsbacken (högbergs) och ser själva ;)

HAHA

Så här ser det ut när man rensar i skafferiet hemma hos mamma



så nu ska vi få in allt i skafferiet ( ETT skåp )
plus detta


to do


o helvete vilket jävla pass

Dom körde slut på oss på dansen idag, FAN VA NICE (i efterhand) haha efter åkte vi hem till Jessica och åt. Hon lekte nyttig med nån soppa och jag åt kebabtallrik haha. Sen när jag kom hem så hade mamma köpt Mcdonals till mig också haha NYTTIG!

Nu ska jag in i duschen, ångbasta, måla naglar och bara relaxa !

Fan vad jag ser fram emot imorgon, hoppas jag kan röra mina armar bara hahaha

god morgon

Vaknade 8 idag, FAN vad trött jag är med ikväll ska lillen till pappa så då kan jag sooooova.

Idag har jag inga planer ska leka leka leka med min älskling sen ikväll är det dans igen =) Ska ringa till gårn och kolla om Malin är där idag så jag kan diskutera lite tider med henne :D

JAG ♥ REA


Från 199:- till 49:- (Gina)


Från 149:- till 49:- (Gina)


EJ REA men 2 snygga ringar


blev 65:- haha


Ett par spets"hanskar"


Och nu har man SVART hår igen ;-)


soolen sken idag

Solen sken idag (iskallt) men skönt med sol. Ger mig energi, jag inte visste att jag hade haha.

Lunch med Livia♥ idag på



Efter lunchen följde jag med Livia upp på jobbet och hälsa på alla. =)

Livia och Yosef busar uppe på jobbet.


Sen åkte jag hem till mormor en stund och åt lite till innan jag åkte tillbaka till stan och mötte Sabina&Yaminah♥
Så shoppade vi lite, Sabina drog innan mig från stan ska snart lägga upp lite saker jag köpt idag =)


uppträdande 18 februari?

Fick precis ett samtal av Jamilla, hon ska uppträda den 18 februari i Solna. Och vill att vi dansar under hennes uppträdande, så ska sätta ihop nå tjejer som kan dansa med mig.

Så får vi se hur det går haha har inte stått på scen på ett tag ;)

...

Aa fan nu var det ett tag sen man satt och skrev haha känns som en evighet sen fast det var 3 dagar sen haha. Har inte gjort nått speciellt egentligen, lekt med prinsen och försöker hjälpa Jessica med musiken till påå fredag! Jag är så laddad inför denna fredag !

ett gott skratt förlänger livet

3 länkar till roliga klipp, tårarna bara rinner just nu!

Dum ryss som ska dyka...

Massa idioter...

4 idioter, de 3 första gör ont att titta på. Den sista är en klassiker men kan inte sluta skratta

haha fy fan, nu har jag ännu mer träningsvärk i magen, dags att sova!

GOD NATT


ÅRETS PARTY FREDAG 28/1

Restaurang Högbergs
Götgatan 33, Södermalm
Stockholm.
Ni kan OSA på facebook, på club closer!

jupp jupp

Är i dalen, har träffat Jennifer idag =) Länge sen var det men alltid samma sak när man väl ses känns det som om det vore igår :) Hon hade lite roliga nyheter är så glad för hennes skull =)
Men men sen gick jag förbi gårn och fick lite tider där vi kunde dansa men vi får se hur det blir måste prata med Jessica och Sara först, innan jag bestämmer nått.
Nu sitter jag hemma hos min far och väntar på att han ska komma hem. Yosef har äntligen somnat, han är så van vid sin gunga att det är svårt att få honom att sova utan den men när han väl sover brukar han sova ett par timmar.

mot dalen

Ska snart röra mig mot dalen, för att gå förbi våran ungdomsgård. Ska kolla med dom om det är okej att vi kommer en gång i veckan och dansar i deras spegelrum. Förr i tiden när vi dansade brukade vi träna där flera dagar i veckan, men då hade vi iof åldern inne. Vilket vi EJ har längre haha.

Kanske ska träffa upp Jennifer, känns som om det var hundra år sen man såg henne. Ska bli trevligt, om vi hinner ses :)

Mys på söder med Jessica igår

Igår mötte jag upp Jessica och vi åkte in till söder, gick lite i affärer och åt lunch. Jessica hade även ett möte angående en klubb grej som kommer bli tung. Ska lägga in ett inlägg om det snart PROMISE.


Mys lunch på Fenix ( MMMMM va gott )


IDAG ÄR MIN ÄLSKLING 7 MÅNADER (torsdag)

Detta fick han i present, han outfit för vår/sommarkvällar 2011



Fan vad tiden går snabbt måste jag säga, det känns inte som om det var länge sen jag gick omkring gravid. Och nu har det redan gått 7 MÅNADER sen mitt liv började på riktigt!

ÄLSKAR min lilla Yosef så mycket hihihi


Globen (onsdag)

Mötte Fia och Sabina (med bebisarna självklart) i Globen och vi gick runt lite, hittade inget speciellt blev nått smycke bara


gullungar


Yaminah ville nog att jag skulle hjälpa henne eftersom Yosef tog hennes napp hela tiden haha


innan globen (onsdag)



FAN

FAN såg att många bilder har fuckat sig på bloggen så måste fixa till det nu! ÅÅÅH

...

Prinsen sover, ska göra mig i ordning jag och Zahra ser helt efterblivna ut(vi känner oss efterblivna också) haha ska träffa Fia och lilla Joshua :D

Så next stop is la globen


fika och mys med Zahra

Åkte med min lilla prins Yosef och träffade upp Zahra. Vi satte oss fikade, käkade massa bröd med en UNDERBAR vitlökssås haha jag dör för vitlök ;)

Muums =)




Lilla Yosef åt också massa bröd och även citroner haha som han konstigt nog gillade men gjorde en grimars lite då och då =)



HAHAHAHA jag ÄLSKA hans miner han gjorde, så jävla grymt att Zahra fick med det på kort :)


Nu är vi hemma hos mig och dricker midnatts te och bara tar det lugnt, är så jävla TRÖTT just nu vill bara sooova. Men vet inte vart Zahra tog vägen, ska ta o hitta henne...

MUAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

ibland

Ibland har jag mina dagar där jag vaknar och bara tänker tillbaka... Idag fastnade mina tankar på min kära barndomsvän Leandro som dog i oktober 2007. Det är fortfarande svårt att inse att han är död, tror faktiskt inte jag fattar det.. Känns mer som om han är på långsemester i Italien eller nått.

Hittade den här bilden som en kille på österåker ritat åt en annan vän, så jävla grym bild så mpste lägga upp den!



Saknar dig min vän ♥


känns som om det är allt jag gör är att städa

.


goooood looong day

Mkt har hänt idag, när det kommer till lillen så är han så pass stor så att hans pappa kan ta honom lite mer. Så nu blir det varje torsdag och varannan helg. Men vi får se hur det går ;)

Hur som helst lite senare på eftermiddagen så kom min älskade Raymi till mig. Har saknat henne så mycket, förr i tiden satt vår lilla liga ihop vi gjorde ALLT tillsammans, then we became adults haha nej men jag flyttade till Egypten för att jobba, hon till USA för att plugga men nu är vi båda back!

Så nu blir det mer av Raymi i mitt liv & bloggen ;-)


Nu har lillen somnat, så ska göra en hamburgare (MUMS)

last night

Laura, Maria och Ida kom till mig vi lekte och myste med lillen tills hans pappa tog honom.







När bebisen var med sin far, satt vi hos mig och drog vin och skrattade åt massa gamla minnen. Blev VÄLDIGT mkt dricka (omedvetet) haha senare åktes det in mot söder där jag träffade upp Catta, Zahra och Gemila vi tog oss ett glas eller två haha. 2 andra vänner kom förbi och satt med oss ett tag sen drog alla åt olika håll. Jag och Zahra drog förbi 54ran sen skulle Zahra in till stan för att möta upp sin snubbe och hans vänner.

Kände bara att det orkar jag EJ så jag åkte till gullmars och mötte upp 2 vänner från tidigare av kvällen och fick mig en skjus hem :)


finally

Sitter med mina älsklingar Laura och Maria även en vän till dom Ida. Vi sitter hos mig och dricker vin blir nog söder ikväll men vi får se... Bilder kommer imorgon, vi ha<r för kul för att jag ska lägga upp just nu ;)


daaaaaaaaaaaaaaans

FY FAN vilket härligt pass, körde slut på mig själv! Asså jag vet att jag älskar att dansa, men FAN VAD JAG HAR SAKNAT DET. Några timmars dans och jag känner mig som en ny människa!

Vi var självklart sena, det är en klassiker när det gäller mig o Jessica haha och resan dit var inte det smidigaste haha men kul var det!


övar lite i pausen


vatten paus


slut för idag, nu MÅSTE vi hem och äta

Efter höll vi på att dö av hunger så vi åkte hem till Jessica där jag lagade Spaghetti & köttfärsås medans hon gick ut med hundarna.


Sen var det bara för mig att åka hem kasta mig i duschen och sitta i ångbastun typ en halvtimma för att mjukna upp kroppen, så att jag kanske kan gå imorgon iallafall ;-)


comebacken är på gång


Jag har alltid ÄLSKAT att dansat, det har varit en passion för mig i många år. Lite som terapi :)
I egypten blev det inte lika mkt dans som jag var van vid haha och när jag kom hem blev det inte mkt alls med tanke på att jag var upptagen med att vara gravid ;) Men nu är prinsen 7 månader snart så jag ska börja dansa igen =)



En kväll i veckan till o börja med !

Jessica och jag har planerat detta sen jag var gravid haha och ikväll its finally the night när vi tar oss i kragen och börjar! SKA BLI SÅ JÄVLA NICE



onsdag

Lekte med lillen hela dagen och sen när han hade somnat på natten kollade jag på
 "Unstoppable"



Skön film, jag gillar filmer som är baserade/inspererade på verkliga händelser. Man lever sig in i filmen mycket mer än annars.. Den här filmen är inspererad på verkliga händelser  =)


Tisdag

Nytt armband!! Så JÄVLA snyggt ;-)




Sydde ihop en armbandshållare så trött på att mina armband ligger överallt ;)


Mån

Med Zahra och hälsar på Emelie



Kunde inte bestämma oss haha


oj då

internet har vart fuckat igen men det sjuka är att det funkar på min brors data & inte min :/ Men men, helgen har spenderats med Claudia för det mesta ;-)

Idag har jag fixat mina naglar (1 done 2 to go)
Jag har funderat på en make over, det verkar ju inte som om jag kommer få den röda färgen jag vill ha utan att bleka sönder det, vilket betyder att jag inte kommer ha nått hår kvar. Sååå när jag satt och tittade på gamla kort insåg jag hur mycket jag saknar mitt långa hår... Så OM det blir en make over blir håret mörkt och långt igen =)
Har även en tjejkompis som är grym på fransförlägning, har aldrig gjort det men tänkte man kan ju testa så slipper man sminka sig på nån månad... Men men we will seeee
pussss

nu såååå

Vi är helt sega, sitter bara och slappar hos Jessan. Hon kanske ska ut ikväll, sitter och velar över vad hon ska göra. Haha jag säger bara NEJ jag orkar inte haha men har inte sagt aldrig ;-)

Onsdag :-)

Åkte hem till Jessan vi bytte julklappar, fick en liten Goodiebag av henne.

En jätte fin ring med lila stenar ;-)
En "best friends" magic towel haha
Örhängen från Gina
Ett par fina röda spets trosor &
ett gulligt julkort!

Sen åkte vi inte till stan och gick lite ärenden, när vi gick längst Drottninggatan blev vi träffade av snöras. SKIT LÄSKIGT!

Sen drog vi till Vapianos för en grym lunch ;-)

Hahaha hungriiig

Drog en runda på stan, Jessan köpte ett par byxor och jag köpte en ny BH

Sen drog vi hem till Jessan igen och gick ut med MIN ÄLSKLING ZIMPA

Här kommer han springade

Ett bättre kort på älsklingen


Jessan ♥

IMORGON ska jag träffa min älskling Jessica, vet inte riktigt vad vi ska göra. Men mysigt kommer vi ha, ska bli skönt att prata av sig lite.

Jessica är en av mina närmsta vänner, en sån vän jag kan säga allt till, man är bara sig själv med henne behöver ej tänka på nått. Kan bero på att vi kännt varandraoch hållt ihop sen vi var små. Jag älskar den här tjejen! Det ska ALLA veta :-D


Jag bjuder på en bild från varje år sen 05 på oss!

2010


2009


2008


2007


2006


2005


SLEEEP TIGHT everybody, VI hörs imorgon ;-)


jag luktar städmedel!



ÅÅååh jag luktar städmedel haha har städat o skurat o nu luktar jag medel haha.

Ska snart gå och ångbasta , dusha o spaa lite. Det är man ju värd =)

If im still in your mind then im still in your heart

Tänk på det!


SPEEEEEEEEEEEL

Spelat Cluedo och Monopol nästan hela kväellen med lillebror haha =)

oooooj

Haha har suttit och snackat med älskade Annie ända tills nu, KAOOS! Men det är alltid skönt att prata av sig... Det behöverjag VERKLIGEN. Men det som verkligen behövs nu e söms. Sov gott peeps KÄRLEK

memories

minnen från förr, men det gäller än idag :)


nyårsdagen

Förrätt


Huvudrätt


last night



RSS 2.0