till alla flashback spekulanter

Börjar tröttna på att det nu spekuleras om mig i eran tråd.

Jag var EJ på plats när allt hände, jag var ett par minuter innan resten och var redan nere i tunnelbanan när allt hände. Har inte träffat eller sett nått/någon från händelsen efter händelsen samma kväll!Detta kanske räcker så att era spekulationer om mig ska sluta!


* JA jessica är en av mina bästa vänner.

* Fabio är även en god vän till mig men inte min pojkvän som nån idiot försökte påstå.

* Jag är med i RIP Liban gruppen och det är inte "fel" på den gruppen, därimot finns det två. 


Det skulle vara väldigt skönt om ni slutade spekulera om mig. Folk som sitter och läser eran tråd på flashback tror på det och jag förstår inte för mitt liv varför jag ska mail samt samtal från vänner och familj till den avlidna när jag inte varit inblandad i detta.

Det som har hänt är hemskt och den skyldiga kommer få sitt, vilket den skyldiga förtjänar.

Öga för öga, tand för tand!


heej folket

måste be lite om ursäkt för att jag inte uppdaterat nått senaste tiden. Håller på att byta bredband hemma så får internet på tisdag. Och jag vill ju inte blogga utan kort, därför har jag tagit en paus. Men har märkt att det finns lite människor som saknat mitt bloggande så kan göra lite text inlägg även om jag personligen tycker det är tråkigt. Men ni är publiken så hellre text än ingenting? Then you got it! Imorgon är det urban club på m5 i centralen. Det kommer bli asgrymt, för gästlista vilket betyder gratis inträde. Kommentera här eller maila på facebook innan 16.00 imorgon! PUSS PUSS

RSS 2.0