what 2 do, what 2 do

Idag är en sån där dag jag inte vet vad jag ska göra ... Är hemma hos mamma men alla är på jobbet/skolan och jag har inga nycklar hit för dom har Jamilla tagit över, så jag kan inte gå någonstans innan nån är hemma.

Funderar på att hoppa in i duschen och sen bara sätta mig på verandan med en glass och lite musik tills nån kommer hem.

För jag måste till stan sen och åka förbi Western Union och sen kanske jag träffar upp Zahra & Susie för Susie ska åka till Egypten och bo i mitt hus där i några dagar bara så måste ge henne nycklarna och lite annan information.

vad är det för fel?

Min mage är ur funktion ! Och jag mår lite illa, känns som om jag vill spy men det kommer inte... Jag kan inte stoppa fingrarna i halsen som folk gör, om jag gör det så slutar det bara med att jag mår mer illa så det är ingen idé.
Men jag kan inte hjälpa att tänka att jag kanske börjar må dåligt för att kroppen behöver rensas innan det är dags vilket betyder att det är nära vilket betyder att det inte gör mig nått att må dåligt haha.

Men samtidigt känns det som att lilla Yosef ♥ inte kommer komma ut på ett braaa tag, envisa unge :P

Vilda lilla Yosef :)







Mors dag

Vaknade imorse av att mamma kom in och la sig hos mig en stund, vi snackade massa skit sen gick vi ner och jag gjorde frukost till oss :)


Hon fick lite olika skraplotter, ett läppglans från Loreal och Teleshop mascaran. ( Kom från önskelistan )


SEDAN ville mamma åkte till Bauhaus och kolla saker till trädgården och eftersom det är hennes dag idag är det bara att följa med :)


På väg in


Mamma har beslutsångest ;)


Konstiga kryp iår :S


Vi hittade det hon ville ha tillslut :)

När vi kom hem började mamma ute i trädgården och jag ställde mig och fixa lunchen :D


Det blev pastasallad med kyckling/curry :) Muuums :)


Så långt har jag kommit på dagen, vet inte hur resten av kvällen ser ut antingen blir det bio m tjejerna eller mera mys med mamma :D

Melodifestivalen

Igår kväll satt jag bara hemma hos mamma och kollade på melodifestivalen, har inga klagomål iår angående vinnaren haha men som varje år måste jag få klaga på en sak!

Varför i HELVETE är Israel med i EUROvision, när fan blev Israel europeer?!?



Mmm popcorn :)


hahahaha

fika hos mormor och hämta rami

Var och fika hos mormor och sen skulle jag och mamma in på 7eleven för att skicka pengar till egypten men det gick inte och vi hann inte leta efter nått annat st'lle för vi skulle hämta Rami som kom hem från kryssningen !

Nu är vi hemma igen och Rami är jättefull hahaha han har druckit sen igår och dricker fortfarande föör att han ska festa ikväll säger han HAHAHA vi får se om han kommer ut ikväll! :P

Så här ser han ut just nu ! HAHAHAHAHAHA


Mamma shoppade till Yosef :)

Mamma köpte fina snickarbyxor och en långärmad body från Beneton och ett par skor från Zara




Det går bra nu !

Pokerkväll hos mami!


...

Åkte hem efter jobbet och duschade och så, sen ringde Zahra och hon satt på tåget på väg mot stan så hoppade på hennes tåg och träffade upp min lillebror i stan :)

Han köpte ett par converse som matchar till Yosefs :)





Så jävla gulligaa :)
Sen åkte jag hem till mamma :D ska bli myskväll!

Last break

Jag & Livia på vår sista rast tillsammans :)



Hela företaget skulle till Västerås hade tänk följa med men eftersom jag hade haft ont hela natten vågade jag inte. Så tog farväl av alla vid 3 tiden sen bar det av hemåt :)


Pussssssssss

Får se vart vinden tar mig ...

Nu är min sista dag slut, känns så konstigt att man inte ska tillbaka efter helgen :/
O min lilla Liviiiaaaa kommer jag sakna mest av alla! Men vi kommer ju ses hela tiden iaf :)



Nu får jag se vad jag ska glra vädret är ju fint, så vi får se vad vi tar oss till ! :D

Puss på er så länge


Sista dagen i port 53 :)

Sista dagen på jobbet idag lite blandade känslor, skönt att vara ledig men jobbigt att bara sitta och vänta på att lill Yosef kommer ut :)


sööööööööt

The Tiny Suit SEK 319, The Tiny Universe - NELLY.COM

Hur URGULLIG är inte den här baby bodyn :)
hittade den på nelly :)


Batterierna har dött !

Detta inlägg är mesta dels för Catta & Zahra som blir helt överoroliga om jag inte svarar på mobilen. Och nu har mina batterier dött men jag är på jobbet tjejer, slutar 5 idag så om jag inte har min mobil på innan 7 kan ni oroa er ;) 

♥ you !

Ny Kamera :)

Lunchen blev bara lite billys pizzor hihi för jag sprang förbi Webbshopen på Sveagatan och köpte min nya kamera :)

Är super nöjd, nu ligger den på laddning men i fortsättningen blir det mkt mkt mer kort på bloggen :D


Karina is back ;)

Tvätta, tvätta tvätta o så kom Catta. Gjorde mig i ondning snabbt sen mötte vi upp Zahra&Karina. Karina är våran vän från landskrona, hon är uppe i stockholm nu och hon fyllde 25 häromdagen så igår var det dags att fira henne :)

Vi åkte mot söder, började på Fenixbar sedan bar det av ner mot 54an jag åkte hem runt 1 skulle ju faktiskt upp till jobbet :)

Nu sitter jag på jobbet och det är bara idag och imorgon kvar sen är jag ledig :)

Aa just det ska gå och köpa en kamera på lunchen eller efter jobbet så då blir det minst ett kort i varje inlägg :D

lalala

Allt gick bra hos barnmorskan, mina värden är bra förutom mitt järnvärde men men ;)

Efter barnmorskan åkte jag tillbaka in till stan och träffade min Jessica en stund, vi var på Adam&Eva kliniken där hon gjorde en behandling FY FAN va ont det såg ut att göra ussch får ont i kroppen bara jag tänker på det!

Sen när jag kom till fridhemsplan gick jag förbi In&Finn och träffade Melina, när hon hade slutat gick vi och satte oss på min gård och snacka massa skit sen var det dags att tvätta :D

Jobbdagen snart över !

Slutar strax jobbet :) Och ska till barnmorskan och har inte hittat nån som ska följa med mig :( Så jag får gå själv.

Nu är det bara torsdag och fredag kvar på jobbet sen går jag på mammaledigheten, så JÄVLA skönt. Min kropp är helt slut!

Efter barnmorskan vet jag inte om jag ska träffa Jessica eller inte, hon har plåtning idag så beror på hur sent hon blir klar jag har ju tvättstuga kl 7 ikväll :)


dags att åka hem och sooooova

Fortfarande hos Catta men nu är godiset slut så dags att dra hem :P Nej men klockan är mycket och jag jobbar ju fortfarande!
Imorgon har jag barnmorska men vet inte vem jag ska gå med, mamma kan ju inte följa med mig. Och jag vill ju inte gå själv hihi men det får jag lösa :D

Hörsa imorgon SLEEP TIGHT

En gammal goding :)


Lifestyle sen träffa jag Catta o grisen

Fan va roligt det är att se andra i smärta haha tror alla har en liten sadist i sig ! Haha Karim tyckte att det gjorde jävligt ont men det tog bara lite över en timma så de var värt det :)

Catta kom mot slutet så tog vi en liten promenad sen blev det Mcdonals IGEN haha så gick vi lite i affärer och så var vi och köpte lite godis och gott och nu ska vi mysa hos Catta :)

LIFE STYLE

Dags att dra till sumpan, för att följa med Karim till Lifestyle.

Nu ska vi se han plågas !


Sommar o sol !

Mys i dalen med alla barndomsvänner ♥




Remember.
◊ What goes around, comes around ◊

So play your cards right!


Dalen på sommaren ♥

Jag ♥ sommaren.


Träffade Sabina i centrum och vi åt en hamburgare innan vi började våran promenad i Dalen. Det jag älskar med Dalen på sommaren är att man behöver inte ringa nån alla är ute, i alla åldrar och det är nått som inte har ändrats senaste 10 åren iaf.

Sabina gick o träffa sin Alagie och jag gick och träffade alla mina pajaser i dalen hihi tills Sabina kom tillbaka och vi möttes vi grillen IGEN och åt lite till. Sen åkte Sabina hem och jag åkte till mamma.

Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på Sabina som är på väg, dags för grillning ;)

MAT MAT MAT ♥

Det är det ända jag och Sabina gör nu, gravida som vi är hihihhi


Vagges muck

Vagge muckade i söndags, så muckfesten var igår. Vi var i Rosengården och grillade och alla drack. Fan va roligt vi hade, det var jätte mysigt att alla var där och massor av folk man inte sätt på länge o.s.v

Efter några timmar klarade vi inte av myggorna längre (speciellt jag) så alla började röra sig mot Hagapuben och där blev det världens drag. Fan va jag älskar mina vänner haha man har så roligt med dom =)

Sen kom Adam och hämtade mig, för jag skulle samma håll som han. Mamma var hemma hos Kim i Sätra och skulle sova där, så adam skjusade dit mig så sov jag också där :)

Fredag i solen :D :D

Dagen började med att jag åt frukost och gick ner till pressbyrån och köpte mig lite fika, en tidning och satte mig på gården och bara njöt av värmen!

Runt 2 tiden mötte jag min gris Catta med lillgrisen Aalia och vi hade en mysdag i stan, träffade också upp rebecca. Sedan åkte alla hem och käkade så möttes jag och Becca upp igen och åkte mot solna.


Tors 20/5

Vaknade och så abr det av till utrikesdepartimentet för att få fullmakten stämplad och det tar dom 2 ARBETSDAGAR att stämpla !

Sen tog jag och mormor en runda i gallerian, sedan mötte vi upp Adam. Jag och Adam skjusade hem mormor och sen träffade vi upp Baba och O. Vi gick och åt glass och njöt av solen sen åkte vi mot Hässelby där jag träffade upp min älskling Zahra så vart det en grillning och massa mys med tjejerna från Hässelby.



Ons 19/5

Efter jobbet i onsdags mötte jag upp mormor och vi gick till advokaten på Notarius Publicus för att dom måste vittna till fullmakten. Att jag är jag och sånt.

Efter det mötte jag upp rebecca och vi tog oss en liten runda på stan och en fika, sen bar det av mot solna där det blev en förkröks kväll med grabbarna medans jag satt i massagestolen och njöt :)

Grabbarna och becca åkte in mot stan för att gå på berns och jag åkte hem och sooov :)

Veckans graviditets snack ;)

Det är olika hur jag än räknar, och nu mot slutet är det typ det ända man gör.

Enligt barnmorskan går jag nu på fredag in i vecka 37.
Enligt min barnmorskas beräkning så är jag beräknad den 17 juni och när jag går in på gravid.se och räknar där så är jag inne i vecka 37 redan. ( När jag räknar ut genom att fylla i mitt beräknade datum. )

Men om jag räknar själv från när jag vet att jag blev gravid så beräknar jag mig själv runt den 4 juni.
Och om jag går in på gravid.se och fyller i min första dag i min sista mens så räknar den som jag och går IDAG in i vecka 38.

Ni kanske tycker att det är konstigt att man bryr sig om en vecka hit eller dit men TRO MIG varje dag räknas, jag har kommit så långt nu att jag vill bara få ut honom!!!

 Så jag kan pussas o kramas o gosa med min lilla skatt :D

Du fortsätter att gå på kontroll varje eller varannan vecka. Barnets vikt och position kontrolleras vid varje MVC-besök. Den här veckan är en lämplig tid att gå på studiebesök på den förlossningsavdelning där du tänker föda. Nu är det vanligt att känna förvärkar. Livmodern blir hård i ungefär 30 sekunder och sedan slappnar den av. Dessa sammandragningar ska inte göra ont. Ofta stiger nu känslan av spänning och förväntan ju närmare förlossningen du kommer.

Barnet är ca 35 cm långt från huvud till stjärt och vikten ungefär 3 kg. Nu betraktas barnet som fullgånget och är redo för sin resa till livet utanför livmodern. Om barnet ligger med stjärten eller fötterna först så erbjuds du kanske en yttre vändning nu. Det vill säga en läkare försöker genom mild massage att vända barnet så huvudet ligger nedåt mot bäckenöppningen. Får du värkar i denna vecka försöker man inte hindra förlossningen från att komma igång. Det finns forskning som tyder på att barnet själv producerar hormoner vilket signalerar att det är för trångt och det leder till start av värkar.

Under graviditetens större del har barnet förlitat sig på dig för att slippa infektioner, men under tiden har hon eller han också byggt upp sitt eget immunsystem. Efter födseln fortsätter detta att utvecklas och stärks även genom amning. Den första mjölken som kommer ur dina bröst kallas råmjölk och är rik på näring och antikroppar. Den egentliga modersmjölken kommer igång två - tre dygn efter förlossningen med hjälp av barnets aktiva sugande på brösten. Mjölken är näringsmässigt väl sammansatt, ger ett bra skydd mot infektioner och stärker barnets immunförsvar. Barnet brukar nu träna sig på att andas men eftersom det varken har luft i eller utanför lungorna resulterar detta ofta i fostervatten i strupen med hicka som följd. Detta är helt normalt och inget att oroa sig för.





VECKA 37


VECKA 38

Vid varje Mvc-besök görs de vanliga rutinkontrollerna av ditt blodvärde, blodtryck, barnets hjärtfrekvens, position och tillväxt. En del kvinnor upplever att de känner sig nedstämda mot slutet av graviditeten. Orsakerna kan vara en mängd olika saker: oro inför förlossningen, trötthet på grund av sömnbrist och längtan efter att graviditeten ska vara över. Försök att få tid för dig själv och tala med din barnmorska på MVC. Mot slutet av graviditeten undersöker barnmorskan hur barnet ligger och för omföderskor vars barn inte fixerat sig, är det inte ovanligt att det sker först när värkarna börjat. Många kvinnor upplever en surrande känsla i slidan när barnets huvud stöter emot musklerna i bäckenbotten och ev. obehag när man sätter sig för snabbt på en hård stol.

Barnet är ca 36 cm från huvud till stjärt och vikten ungefär 3,2 kg. Barnet vikt ökar snabbt. Det kan växa med upp till 28 g om dagen. Barnet rör sig mindre nu. De stora kroppsrörelser du kände tidigare är små stötar från fötter och knän. Alla inre organ är färdigbildade och i tarmarna finns en grönsvart, klibbig avfallssubstans som kallas barnbeck eller mekonium. Det består av utsöndringar från matsmältningssystemet blandat med lanugohår, gallpigment och celler från tarmväggen. Barnbecket kommer att tömmas ut antingen före eller efter födseln.

Vid det här laget kan din barnmorska förmodligen säga på ett ungefär hur stort barnet är. Men glöm inte att det bara är en uppskattning. Exakt hur stort barnet är kan ingen säga innan det föds. Nu börjar moderkakan åldras och dess uppdrag att förse ditt barn med näring är snart avslutat. Då den blir sämre på att överföra näringsämnen så kan det finnas blodklumpar och förkalkade fläckar på dess utsida.





VIILLL SOVAAA

ÅÅÅH andra dagen i rad nu som jag bara vill sova. Har vaknat kanske 12 gånger inatt pga av att lilla Yosef sparkar mig så mycket hihi.

 Men guuuud så trött jag är nu !

efter jobbet hände det grejer :P

Träffade upp Loam min baby, hon har varit i Australien i 3 månader :) Hon kom hem förra veckan så we hade some cathing up to do :) Efter en stund kom Yoyo, Saron och Adam och hämtade upp oss och vi åkte till Stadshuset och mötte upp lite folk.

Efter en liten stund rörde vi oss till Fridhemsplan och käkade middag, sen satt vi och snackade skit i evigheter. Sen blev det hemgång för min del eftersom vi var precis vid mig och klockan var mycket kändes det onödigt att åka med resten till Djurgården hihi:)


Livstid för kvinna som stal bebis ur livmoder

Den 38-årig kvinnan lyckades inte få något eget barn.
Därför lurade hon hem en 18-årig gravid kvinna, drogade henne och skar ut barnet ur livmodern.
Sen låtsades hon att barnet var hennes.

Aftonbladet har tidigare berättat om Andrea Curry-Demus i Pittsburgh, USA, som var sjukligt desperat att få barn. Efter flera missfall mördade hon sommaren 2008 en 18-årig gravid kvinna och stal barnet.
I dag dömdes hon till livstids fängelse för mord, rapporterar nyhetsbyrån AP.

Lukten avslöjade

Brottet uppdagades efter att grannar ringt och klagat på att det stank från Curry-Demus lägenhet. När polisen kom dit hittade de en mördad 18-årig kvinna med uppskuren livmoder.
Två dagar tidigare hade Curry-Demus kommit in på det lokala sjukhuset med en nyfödd bebis som hon hävdade var hennes eget barn.

Drogade henne

Polisutredningen visade att 38-åringen nyligen lärt känna den 18-åriga kvinnan.
På morddagen lurade hon hem den henne till sin lägenhet. Väl där drogade hon den yngre kvinnan så att hon inte kunde försvara sig. Därefter tejpade Curry-Demus fast tonåringens händer och fötter med silvertejp och skar ut barnet från livmodern.
Sen gick hon till sin systers lägenhet i samma korridor och sade att hon fött ett barn.

Bad om ursäkt

När polisen hittade 18-årigens kropp hade den legat bakom en säng i flera dagar och börjat ruttna.
Bredvid kroppen låg moderkakan.

– Jag var med och firade att hon skulle bli mamma. Jag hade ingen aning om att något sådant här kunde hända, säger en av mördarens vänner till CNN.
När Curry-Demus på måndagen fick sin dom uppläst i rättssalen vände hon sig under ett kort ögonblick mot 18-åringens familj och bad om ursäkt.
Barnet ska enligt uppgift må bra och bor numera hos sin riktiga familj.


WÄääää

Gud va seg jag är idag orkar inte jobba känner jag plus att jag är hemma hos mamma så det är VÄRSTA resan till jobbet känns det som men men 2 veckor kvar bara. Jag får hålla ut :P



En bild för ca 2 veckor sen hahaha tjockiiiis man är :)


ßoondocks

Nu ska jag & lillebror kolla några nya avsnitt av Boondocks haha älskar den här serien



Sen ska jag sooova


Dom senaste dagarna har jag inte vart i kontakt med nästan nån, eftersom jag åkte iväg med mamma till Helsingborg och hade inte min mobil på :/

Nu sitter jag hemma hos mamma och läste i Jessicas blogg och såg att min Zimpa varit sjuk och att det har vart världens kaos typ men nu är allt bra och tack gode gud för det!


Fina Zimpaaa ♥


Hihihi så fiin även om han är lite arg :P


snart är dagen slut

Snart är dagen slut på jobbet och Fia & Sabina är i stan så ska snart möta upp dom :)


Saknar Rocky !


suuunday


Vaknade och käka frukost sen var det dags att börja åka tillbaka mot Stockholm.
Här säger vi hej då till lilla Rockyyy :(







pusss


Gullunge haha

Sov hela vägen som vanligt haha men när jag kom fram till stockholm, tog jag en snabb dusch vaknade till och åkte mot sumpan, hem till mina kusiner.

Eftersom lilla Amani faktiskt fyllde hela 18! Grattis gumman !

Lördag 15/5



Under vårat springande på stan hittade vi en studio där dom tog "modellkort" och jag tyckte det var en rolig sak att ha när man är höggravid.
Så spenderade mesta dels av dagen inne i fotostudion, för att sen hamna i tjaffs med alla där så det sluta med att jag inte köpte korten hahaha så det var ju onödigt!




Jag & kusin Tor


Började bli arg haha


Nu var jag arg haha


Men efter allt tjaffs och stoj gick vi och mötte upp resten och gick och åt på en Indisk resturang.


tandoriiii


Friterad banan & glass


Och så frukt&glass så klart hihi


Jag, mamma & Paul


Sen var det film kväll hos Salwa :) Och jag myste massa med lilla Rocky :)




Vi sträcker ut tungan åt kameran


Fredag 14/5

Vaknade hos kusinerna i Bjuv och åt en rejäl frukost. Sedan bar det av mot stan men på vägen stannade vi vid Babyland där jag hittade en asbra babysitter, den ska köpas men vi tänkte att vi tar det i Stockholm för det kommer inte finnas plats i bilen.

I stan gick vi runt lite och det blev lite shopping, inget speciellt bara lite sommarfärger :)


Shoppingvägen


Mamma ♥

Efter allt strosande på stan mött vi upp resten och gick på en Italiensk resturang vilket jag VERKLIGEN INTE var sugen på så det var inte lika gott som det såg ut haha :P

 


Förrätt


Pizzaaa


Efterrätten


update torsdag :)

Förlåt att jag inte uppdaterat på bästa sätt haha men men nu får ni uppdatering på vad som hänt senast dygnen :)

Kom fram till Helsingborg i onsdags kväll, vi gjorde inte nått speciellt bara packade upp satt o snacka skit och sen var det dags att sova.

Torsdag: Stan var ju stängd eftersom det var Kristi Himmelfärds så vi åkte till Väla ligger strax utanför Helsingborg och shoppad lite sen åkte vi hem till mina kusiner i Bjuv vi grillade o folk drack. Spelade spel och massa mys.

 

Sov här i natt så nu ska vi stax göra oss i ordning och sen åka in mot Helsingborg igen time to shop :)


10.14

 


goood morniiing

Framme på jobbet, ganska pigg men ändå helt slut haha. Blev ganska sent hos Catta igår, men men imorse packade jag det sista men jag är 100 på att jag har glömt nått haha.

Efter jobbet åker jag till barnmorskan och därifrån åker vi mot Helsingborg =) WOHOO bye bye Sthlm :)

@ Cattas

Nu är jag hemma hos Catta vi håller på och gör kyckling sallad :)

Cattas hår var mkt finare än vad jag hade tänkt mig och hon passade faktiskt i det hihi =)



visst blev hon fin trots allt =D

Fast Annika började gråta hahahahaha hon är så störd

middag hos Catta ikväll?

Nu är jag klar på jobbet, ska hem och packa för imorgon åker jag till Helsingborg :)

Kanske blir en middag hemma hos Catta ikväll vi får se. Måste ju nästan åka dit Catta har ju rakat av sig nästan allt hår det MÅSTE jag ju bara se hihi

 

Hörs senare ♥


Update MÅNDAG

Hemma från jobbet, låg hemma och hostade haha .
Träffade Sandra och Zahra i dalen på en lunch på våran härliga pizzeria. Sen åkte Zahra iväg och jag och Sandra tog en promenad träffade upp alla grabbarna och även älskade Jennifer :) Vi var förbi hemma hos Jennifer och träffade hennes mamma innan jag och Sandra drog till min pappa.

Sandra ville klippa håret, så klippte av henne håret hemma hos pappa sen åkte jag hem till stan :)

Söndags kvällen

Blev bara en lång promenad med Victor och sedan mötte vi upp resten av grabbarna i dalen tände en brasa och snackade skit men även om vi hade en brasa var det alldeled för kallt för mig!

Gick hem till pappa och sov mådde inte så bra, orkade inte åka hem till stan :/

HAHA!

Min knäppa lilla kusin Jamilla har varit och sökt i idol. Hon och hennes kompis studsade in till juryn i samma byxor och samma t.shirt. Dom hade tryck ner var sitt ben i varsitt byxben och satt på sig en stor tshirt som dom även fyllde på med en kudde haha för att se klippet, klicka här .

 

så var dom klädda haha men kolla in klippet


gullungeee

GULLUNGE! Åååh jag vill också att min lilla pojke ska komma ut så att man kan leka o gosa med han på riktigt!

Han är så söt bebisen


Fest är det sista jag skulle kallat det...

Haha festen igår skulle jag inte kallat för en fest, den yngre generationen måste lära sig ett och annat om att fixa lokalfester haha var som om vi träffades i lokalen efter en begravning :/

Men men ny dag ny tid, nu ska jag röra mig mot brandbergen och träffa Maria och hennes lilla son. Sen ska jag mot dalen och träffa viktor på en sen lunch !

vecka 35 - 36

Det är inte ovanligt att modern får ont i ryggen eller bäckenet i det här stadiet. Anledningen är att ligamenten och musklerna i korsryggen har mjukats upp av graviditetshormonet relaxin. Även barnets tyngd påverkar bäckenet att vidga sig inför förlossningen. Brösten är nu tyngre och bröstvårtorna blir större.

Ditt barn är omkring 33-34 cm långt från huvud till stjärt och väger mellan 2,6 kg och 2,8 kg.

Barnets centrala nervsystem håller på att mogna, matsmältningsapparaten är nästan färdigbildad och lungorna är vanligtvis helt färdiga. De sista veckorna ska barnet äta upp sig för att klara livet utanför livmodern.

Risken för andningsproblem om barnet föds nu, är mycket mindre jämfört med för några veckor sedan. Nittio procent av alla barn som förds i denna vecka överlever utan några allvarliga men. Nu börjar barnets armar och ben bli knubbiga och fina.

Barnet har väldigt lite rörelseutrymme
så det fyller ut nästan hela livmodern och tvillingar är ännu mer trångbodda. Vid det här laget har du märkt att barnets rörelser har förändrats, vilket beror på att det är trångt i livmodern. Du känner antagligen bara benen och fötterna som sparkar, huvudet som studsar mot bäckenbotten och armarna med svagare rörelser. Dock brukar rörelserna upplevas som kraftfullare och tydligare. Ofta kan man se konturerna av en armbåge eller häl som putar ut mot huden. Även om rörelserna ändrar karaktär bör ingen dag förflyta utan några livstecken från barnet.

De sista veckorna kan vara tröttsamma. Ditt barn kommer att vara tre gånger så tungt vid födseln jämfört med vad det var i v.28.

Förlossningen börjar närma sig ....


 

Väldigt dåliga kort men som ni ser har magen sjunkit ordentligt.
Nu ligger jag på 60.7 kilo hahaha ♥


Det gick snabbt...

Mamma mådde ju inte så bra plus att vi inte hittade nån bra parkering. SÅ det blev att vi gick in snabbt och hälsade på Lars-Åke och Marie. Köpte en bok och sen bar vi oss av hem till min morbror för att hämta min väska jag glömde med Karim igår.


Väldigt suddig bild vet inte vad det är med kameran :/


Som ni ser i bakrunden så åkte vi förbi centrum och köpte läsk och godis :)

Nu är jag hemma hos mamma igen ska väl göra nått att äta om en stund och senare ikväll bär det av mot dalen, lokalfest idag igen så ska dit och softa med grabbarna en stund hihi :)


10.56

Middag och mys hemma hos mamma igår, alltid lika mysigt att umgås med familjen haha :)

Idag släpper Lars-Åke (min fasters man) sin bok, så vi ska dit på en liten tillställning och sen blir det en liten fest efter men mamma mår inte så bra så får se hur länge hon orkar.

Vi ska åka runt 3 tiden, jag glömde min väska i karims väska igår så har inget smink eller ombyte haha får hitta nått här hos mamma bara.




Yosef för 1 vecka sen hihi ♥

Pusss på er alla :)


Bokat och klart

Bokat och klart hos Kim. Ska bli så kul att följa med Karim och kolla hur han klarar det haha min tid är i juli så det är ett tag kvar :)


Då var det snart dags igen

Ska snart åka till Sumpan där Kim har sin nya studio. Ska med min kusin som ska rita upp sin tatuering och så ska jag boka en tid med Kim.



Är ni sugna på tatueringar så tycker jag ni ska gå hit!
Dom är så jävla duktiga, klicka här för att komma till deras hemsida.


Lunch på banken med Liviiia

Lunchen idag blev ett par cheeseburgare på väg till banken. Min kära Livia trodde att hon hade fört över pengar till fel konto för personen som skulle ha pengarna påstår att han inte fått nått.
Men vi var på banken och Livia hade gjort allt rätt så antingen så LJUUUUGER mannen eller så är han bara lite coco haha.

På väg tillbaka till jobbet drog jag in Livia i några affärer men som tur var behövde hon tömma sin blåsa så hon drog ut mig nästan lika snabbt hahaha

THE VOICE MORNING SHOW

Jamilla & Sandra mötte mig vid jobbet och så bar det av mot Tandläkaren ;)

När vi kom ut från tandläkaren så såg vi Josefine från the voice och bestämmde oss för att skicka fram Jamilla som skulle göra nått galet så att hon skulle prata om henne i TV idag haha.

Som dom flesta vet är Jamilla en liten kopia av Rihanna så vi skickar fram henne för att sjunga Umberella så fult som möjligt, vilket hon gör och hon lägger också till nån ful dans med ett låsasparaply. Hon beter sig som ett pysko och VILL VARA Rihanna asså jag kunde inte andas för att jag GRÄT av skratt.

Och som vi ville så pratade Josefine om det imorse på the morning show, men hon var inte lika taskig som vi hade hoppats hon sa bara att Jamilla var skitsnygg och kunde sjunga bara att hon var nervös hahaha det var ju inte riktigt det som var planerat. Men håll ögonen öppna för Jamilla hon syns nog på Idol 2010 ;) HAHA




08.39

God morgon alla söta människor :)

Jag glömde mitt headset hos Jamilla och dom igår PANIK men hon ska komma in till stan och ge mig det senare. Nu sitter jag på jobbet och är helt slut haha jag somnade om efter att alarmet hade gått imorse men som tur var kom Cassie hem till mig så jag hann :)

det blev nummer 1 igår!

Det blev så klart nummer ett går, jävligt trevligt att träffa flickorna!
Men åkte hem ganska tidigt, har därimot inte sovit gott. Vaknat hela tiden under natten pga denna jävla HOSTA jag har uuuuuuuuscccch!

Grattis Jamilla :)

Idag fyller min lilla kusin 17 år ! haha kanske inte så liten men men kortet är ganska gammalt men hittade inget annat så de får bli ett gammalt fjortiskort på henne hahahaha



Graattiiiissssssss ! <3



Min Coach på jobbet fyller också år idag, så ska snart springa ner och köpa bullar till honom för han är en riktig sötsaksälskare haha

15.55

Lunchen idag blev en tvåtimmars lunch var förbi Jessicas jobb och åt. Där hon berättade att hon hade drömt att jag födde en liten grön jättesöt alien hahaha hon är så knäpp.

Får sluta 1 timma tidigare idag också för att jag är så duktig :) Nu har jag två altenativ

1. Åka till vällingby träffa Zahra, Catta & Annika
2. Åka hem och sova.

Min kropp behöver verkligen nummer 2 men jag tror det lutar åt nummer 1 haha får se hur det blir...

<3


det löste sig tillslut

Deklarationen löste sig tillslut, sprang hem till min kusin Mimmi hon bor också i Fridhemsplan och lånade hennes dator. Sen tvättade jag klart, var helt klar vid 11 DÅ åt jag middag haha sen somnade jag gott :)

deklaration

Trodde man kunde deklarera tills på onsdag men idag var tydligen sista dagen PANIIIIK! Måste hitta en dator jag kan logga in med ekontot på, sitter på bibloteket nu och skulle göra det men man kan inte koppla in USB här..

Får se om jag löser det här annars kommer man ju få tillbaka sina pengar seent iår det vill jag ju inte !

Måste springa hem nu för min tvättid börjar om 4 minuter hihihi

mondays are never fun

Måndagar är alltid sega, men fy fan för idag. Haha jag är jätteförkyld verkligen kan knappt andas, men men på jobbet går det bra.

Käkade lunch i fridhemsplan med Adam, fick äntligen min pasta hihi.

Ikväll ska jag tvätta alla bebis saker så allt är rent när bebisen kommer hihihihi !

16.58

Ska snart hemåt, är ju hos mamma nu... Antingen börjar jag bli JÄVLIGT förkyld eller så är jag allergisk mot pollen :/ Måste kolla upp det, men jag är så duktig på att skjuta fram saker så får se när det händer haha.

Väntar på att morbror Magued ska hämta upp mig och sen är det bara en middag med släktingar som väntar..

C ya later <3

bilder från i onsdags haha


BG & jag


Låt oss börja festen


Jag, Acki & BG


Victor & Jag


Victor, Mario & Fia :)


Haha


Blev för varmt


Sara & G


Kartellen intar scenen


Nästan hela ligan

Hahaha

Asså jag DÖR FÖR det här klippet och den här ungen :)

Ni MÅSTE bara kolla in honom hahahaha


Mormor is back :)

Vi åkte och hämtade Vilde o sen Kimmo så släppte dom mig hemma hos mamma innan dom drog iväg på sitt äventyr, satt bara hemma o lata mig. Sen var det dags att åka och hämta mormor på arlanda. Så vi åkte först till min morbror och träffa upp honom och Millan sen åkte vi till Arlanda.

Mormor var framma lite tidigare så det gick väldigt snabbt så var vi påväg hem till henne, hemma hos henne vart det te och fika och massa fina saker till lilla Yosef när han kommer ut hihi tar kort och sånt imorgon o lägger upp.


För NU gott folk ska den här tjockisen snart sova :D


Promenad med hundarna och glaassss

Efter maten gick vi upp till Jessica en stund sen tog vi hundarna gick förbi 7eleven köpte glass och gick på en låång promenad (tycker jag iallafall med min feta mage) haha


Glass o hundarna (inte deras vackraste sida men men....)


Jessica och fina Zimpa <3


Massa bus :)


Haha jag orkar inte längre!

Höll nyss på att somna i Jessan säng medans hon bloggade... Men nu nördar jag mig medans hon gör sig klar, ska få skjus hem till mamma nu ;) Och så får vi se vad som händer senare..

<3

Lunch med Jessan

Mötte Jessica i gullmarsplan och vi var sugna på Pasta. Så vi hittade oss ett litet ställe där jag tog en Lasange och Jessica strunatde i pasta och tog en kyckling med ris !


Haha mitt i maten ;)

RSS 2.0