Uppdaterig fredag / lördag

LÖRDAG

Seg start på lördagen men det blev frukost, handling och sen lite tvättande med Zahra =) Sen kom mamma, paul, morbror och kusin Karim hem till oss och så åkte vi iväg till en 120års fest haha men det var skitkul att träffa alla i släkten =)

Har försökt lägga upp bilder från igår men bloggen vill inte! :S


FREDAG

Efter jobbet träffade jag Adam (lillebror) inne i stan och vi tog oss en titt och gick och åt på McDonals sen åkte vi hem till mormor och fikade lite till =) Efter det kom Zahra och mötte mig i fridhemsplan och vi åkte till Hässelby hade en trevlig kväll där sen bar det av mot söder och 54:ran. Första och säkert sista gången vi var där haha blev en till MCDonals i fridhemsplan sen hem till mig och sov =)


tillbaka från lunch

Man fick verkligen inte komma sent från lunchen idag och SJÄLVKLART  blev jag sen haha. Men dom blev inte sura som tur var =) Blev lunch i gärdet med Adam och sen gick vi och hämtadepaketet

JÄVLA FOREX brev jag som var så nyfiken så var det bara en kod.. fan va besviken jag var haha


Kort på min lilla son i vecka 18



Kort på min lilla son för nästan 7 veckor sen så nu är han störrre och starkare men ändå =)


snart lunch

Idag blir det lunch med Adam, är sugen på kebab men vi får se vad det blir =)



Om det inte är för mycket trafikkaos så kanske vi hinner åka förbi gärdet med bilen så att jag kan ta reda på vad det är för jävla paket som väntar på mig där är så nyfiken!!!



Kanske blir stan efter jobbet med lillebror Adam också får se om det blir idag eller imorgon!


frukost träff med Cassie

Igår efter jobbet åkte jag hem åt och somnade haha !


Men imorse kom Cassie hem till mig hon har jobbat natt, vi åt frukost och snackade massa skit haha =) Det kommer nog bli mer frukost träffar, vi hinner ju inte ses så mycket annars!


NU sitter jag på jobbet, rasten är snart slut men jag har nått målet för veckan +1 till så får sluta tidigare idag =)


Lunch med Zahra & Annika

Igår var jag hemma hos mamma och gjorde klart alla papper till migrationsverket! Nu är det klappat och klat alla papper är iväg skickade till miggan ;)

Blev en stressig men härlig lunch med älsklingarna Zahra och Annika på Mcdonals =) Nu är jag tillbaka på jobbet och dags att börja jobba =) skriver hur dagen gick innan jag åker hem till mormor =)


ont i ryggen

Nu är jag framme på jobbet och jag har så ont i ryggen. Har haft bebisen sparkandes i magen och Jamilla sparkandes i ryggen hela natten så jag är JÄTTE TRÖTT idag.

Men det lyckades bli en 8a igår så för att jämna ut den behövs en 1a idag bara. Så jag känner ingen press iallafall =) Jaja nu är det dags att börja jobba KRAM PÅ EEEER


ska decka hos mina kusiner

Efter jobbet gick jag förbi min morbrors frus jobb där dom berättade att hon var hemma pga av nått hemskt som hade hänt, så jag åkte hem till dom och nu har vi ätit middag och myst =)

Men jag ORKAR INTE ta mig hem nu så jag ska sova här och så får vi kriga till jobbet imorgon bitti! Om det tog mig en timma från fridhemsplan till hötorget så borde jag typ gå hem ifrån 6 imorgon för att vara i tid på jobbet haha!


..

Är fortfarande på jobbet, har rast nu var nere vid butikerna och stötte på Baba och Zahra mina gullungar :)

Planen efter jobbet är nog inget speciellt, är så himla trött idag och SL är ju KAOS så man orkar ju inte planera nått med någon för man vet ju inte om man kommer hem sen haha. Men vi får se vad som händer..

Mitt personliga mål på jobbet är ju en 4a om dagen och igår blev det bara 3 =( men har lyckats kompensera det nu med en 6a idag =) Får se om det blir fler idag men jag hoppas på det =)


hittade den här bilden på nätet. haha är den inte gullig med den lilla foten som sticker ut =)


Måndag

Igår fick vi sluta tidigare så jag mötte pappa i stan på Pizza hut.

Sen vandrade vi omkring o sen blev det hem till mormor och fika. Pappa fick smaka mina kladdkakamuffins som han missade i söndags eftersom han inte kom till Mamma på födelsedagskalaset =)



mmmmmmmm va gott


Grattis Mamma

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA !

 



ÄLSKAR DIG OÄNDLIGT !


Från Angelicas födelsedag!

Haha lite kort från Angelicas födelsedag förra helgen, bättre sent än aldrig ;)



Klicka på korten för att göra dom större =)

helgen är snart över

Mamma fyller ju år imorgon så vi har som ett litet kalas idag! Gick upp tidigt idag och bakade tårta och kladdkaksmuffins =) Nu sitter jag här med lite familj och vänner vi har det så mysigt så men snart ska vi hem mot stan och sova haha för imorgon blir det jobb! Gud va den här helgen har gått snabbt men jag älskar det!!!!!

Mammas tårta och när hon blåser ut sina 12 ljus haha




Lördag

Pratade med pike som hade åkt hem vid halv 12 för att han var för full och kommit hem och deckat haha. Men jag bestämde mig för att lördag blir en hemma kväll, grabbana skottade eftersom det har snöat som in i helvete! Sen åkte vi upp till ica och handlade och det blir TACOS :)

Lite kort från Paul på tomten innan han skottar haha

Tacos :)


Fredag

Åkte hem till mamma efter jobbet och bara myste med mamsen som har ryggskott !
Anna kom till mig mot kvällen o vi ringde pike för o träffa hnm runt 12 tiden men inget svar så det blev bara chill bill hemma =)


sjuklingen

Jag är ju förkyld och hostar som en idiot i tisdags och onsdags blödde jag näsblod också! LÄSKIGT!

Men pratade med sös imorse och kollade med dom om det var farligt och så, hon sa bara att jag se till o vila mycket men om jag tänker efter är jag inte så nojjig eftersom lillen sparkar mig så mycket så jag börjar känna att det kan vara mer än en haha!

 


1 timma kvar

Nu är det bara en timma kvar på jobbet gud vad det ska bli skönt att få gå hem sen :)

Jag har saknat den här känslan av att vilja gå hem bara haha fy fan vad skönt det är att jobba igen måste jag säga!

Ska hem till mamma efter jobbet och kolla hur hon klarat sitt ryggskott vet inte om jag träffar pike o dom sen ska ringa honom när jag slutat och kolla vad födelsedagsbarnet har för planer !

KRAAAAM


;)

Framme på jobbet, idag ska jag kanske träffa en vän som har permis efter jobbet



Han fyller år idag också! Grattis pike :)


määääätt

Så här känner jag mig nu efter luncherna och kladdkaka =)



Nu måste jag vakna till och fortsätta jobba !


God Morgon Sverige

Nu sitter jag på jobbet och hostar för fullt, ska snart börja jobba ...

Igår efter barnmorskan mötte jag upp Verica och Sabina i stan :) Vi var och fika på donken haha och Verica fick reda på att hennes man hade fått hans pass :) Så han kommer imorgon hehe och idag kommer min mans bror och hans tjej till Sverige men dom bor ju inte i stockholm så kommer inte träffa dom än på ett tag ...


Verica & Sabina i Hötorget :)

 

Sen...

Åkte hem till mormor och sov en timma sedan bar det av mot Söder där jag, Jessica och Jennifer var på bio och såg Farsan asså vi skrattade så att vi knappt kunde andas hahaha =) Jag börjar skratta bara jag tänker på den haha

Sen åkte jag med Jennifer och mötte upp Emma dom skulle till Nivå och träffa Rebecca så jag földe med och sa hej sen gick jag upp och la mig. Idag kommer bli en lååååång dag på jobbet men skriver mer sen =)


barnmorskan snart

Har lunchrast på jobbet, men strax är den över men kommer bara jobba ca en timma till sen ska jag till Barnmorskan med en hemlig vän som är gravid =)

Efter det ska jag träffa Sabina en stund gå och äta eller nått, sen hade jag och jessica tänkt ses :)

Jessica hade i sin blogg skrivit ett inlägg där hon skrev upp alla hon uppskattade som mest, fan vad glad man blev min lilla gullunge ska krama söönder henne idag =) hihihihi


KÄRLEK till alla mina älsklingar. Får ta en dag där jag sitter och skriver upp vilka det är =)
KRAAAAM så länge


jobbet

Nu sitter jag på jobbet, känns så jäbla härligt =)

Igår var jag och träffade Zahra en snabbis efter jobbet innan jag åkte hem packade och drog till mormor =) Närmare jobbet !


dålig på å blogga JAG VET

Med tanke på att min dator fortfarande inte funkar kommer jag ju bara in när jag hittar en data.

Nu kanske livet kommer gå lite snabbare fram till förlossning :) Har nämligen fått jobb så imorgon börjar jag ! FY FAAAAAAAAAAN vad skönt säger jag bara. Ska till nästa gång eller lite senare lägga ut bilderna från Angelicas födelsedag i lördags =)


Första slappdagen denna vecka

Legat hemma och bara slappat idag och jag måste bara säga FY FAN VAD SKÖNT!

Ska på middag i Tumba med mamma hos en vän till familjen lite senare idag och ska passa på att träffa en gammal vän från tumba när man ändå är där. Lägger in bilder från kvällen när det finns några ;)

Ååh glömde nästan imorgon fyller Angelica 24 så hon ska firas imorgon också =)

UPPDATERING igår torsdag

Åkte in till stan för en andra arbetsinterjuv på ett företag, tror det gick bra men vi får se =)
Efter interjuven mötte jag upp min lilla kusin Jamilla och åkte hem till mormor och åt :) Sen var det hemgång och bara slapperi!



Ett av mina bebiskort :) Haha en liten prinsessa


Massa folk på en dag

Vilken dag, jag och Sabinaa mötes i stan och gjorde ett hemligt uppdrag ;) Sen var vi och mötte upp Verica och käkade på McDonals :)

Sen träffade jag upp Zahra och Baba, vi åkte till vällingby och gick runt lite :) Sen fick jag skjus till Solna där jag mötte upp Josef vi hade en liten prat stund innan jag åkte tillbaka till stan för att träffa Yamah som är i Sverige på snabb besök från London =)

Hon åker hem på fredag, så vi gick och titta i affärer sen gick vi och åt på resturang och snackade massa skit =) Vi ska försöka hinna ses imorgon också, nu ska jag kolla på film med mamma och sen ska jag "läsa på" tills andra interjuven imorgon. Jag har fått uppgifet att göra innan interjuven =) haha får se hur det går

KRAAAAAAM

nu blir det fika i stan

Sitter hemma hos Sabina och har precis ätit middag, vi ska strax åka in till stan och möta upp Verica på en fika :)


Nästa Sabina

Nu ska jag dusha sen fixa mig snabbt. Sen bär det av mot Sabina, för att senare ikväll träffa Verica på en fika :)

En gamal god vän från förr kommer också på ett 2 dagars besök från London ikväll, vet inte om man hinner träffa henne eller om det blir av imorgon !

saknar min baby

Sitter och pratar med min älskling och kollar på gamla foton haha så var bara tvungen och lägga upp den här. Den är från typ 2 år gammal när vi har klätt ut oss :)




Åååååh vad jag saknar min gris =)

lalala


Vaknade för ett tag sen jag och mamma somnade i soffan inatt haha men när jag vaknade var det ingen hemma. Ska snart hoppa in i dushen och göra mig klar ska nog möta upp Sabina runt 4. Men först ska jag prata lite med min man =) Ååååååååååh vad jag saknar honom, blir helt knäpp!




Måndag


Åkte till globen, in i centrum en snabbis innan interjuven och köpte en tröja MEN jag fynda som vanligt :)

Efter min interjuv åkte jag till Solna där jag mötte upp Josef och Andreas vi fikade och snacka massa skit sen skulle jag träffa Jessica en snabbis men åkte förbi mormor först i fridhemsplan en liten stund. Sen bar det av hem till Jessica där vi uppdaterade varandra lite innan jag rörde mig hemåt och hon mot Madde som börjar bli frisk :)


God morgon MÅNDAG

God morgon allihoppa som ni vet har min dator krashat!

Och jag hade ju skrivit upp vilken tid jag hade arbetsinterjuv idag på datorn så jag var helt hundra på att det var klockan 11.00 men tänkte att jag ringer och dubbelkollar då har jag inte interjuven förens klockan 15.00 så nu sitter jag här ganska trött men vet inte om jag vågar sova hahaha men ska iallafall lägga mig ner och bara zappa lite på TVn ställer självklart ett alarm för saäkerhets skull :)

UPPDATERING söndag 7/2 (igår)

En riktigt seg dag med Zahra vi gjorde ingenting bara slappade och mot kvällen så började vi fixa och trixa med våra naglar :) Zahra åkte hemåt runt 9 tiden och jag gick och hade myspys med mamma :)

UPPDATERING Lördag 6/2

Kom hem från Sätra och åt grillad kyckling med potatis sallad och baugette :) Slappade och tog det lungt, mot kvällen var det dags för melodifestivalen för vi visste nämligen om att Nanne (Mammas bästis) skulle göra nått nummer men inte delta iår så vi skulle titta på det sen blev det ju att man fastande hela programet. Och jag förstår inte hur svenska folket tänker ibland, när det gäller att rösta fram vinnare...

Men men sen bar det av mot Dalen till barndomsvännerna för en lokalfest :)





Klicka på korten för att se dom tydligare :)

Kvällens kort: Karim dansar dancehall haha


Efter åkte jag och Rami till gullmarsplan och mötte upp Zahra, vi åt och sedan åkte vi hem och sooooooov =)

UPPDATERING fredag 5/2

Började i stan där jag hade 2 olika arbetsinterjuver kändes bra men vet inte riktigt hur dom reagerade på att jag var gravid men det är väl bara att vänta och se. När jag var klar åkte jag hem till pappa och käkade lunch sen kom mamma och hämtade mig, vi åkte hem och gjorde oss i ordning för kvällen.

Vi skulle till Sätra och träffa mammas vänner :) Det blev karaoke sjungande, pizza ätande och fest :)

Klicka på korten för att göra dom större.




Kvällens magbild ;)


Sen bar det av hem till Kim (mammas kompis) för att sova :)

mot dalen ;)

Nu ska jag mot dalen och traffa lite vanner. Skriver om gardagen nasta gang jag kommer in pa en data for min javla laptop har namligen krashat !!!!! Men men pussss pa alla sa lange

morgon mys med Jessica och Lady

Igår kom Jessan till mig vid 5 tiden, precis efter jag var  klar med bullarna. Så åkte vi upp till Vivo och köpte chips och godis för 200 kronor haha vi är så tjocka ;)

Blev att vi tittade på Efterlyst sen kunde vi inte förstå oss på DVDn så det blev inga filmer men vi körde Wii hela natten. :D

Sen var det sov dags ...



Nu har vi morgon mys har precis ätit frukost :) Och snart ska vi hoppa in i Jacuzzin för ett morgondopp :) Bilder kommer sen .


Nu börjas det!

Nu har jag tittat klart på "våra bästa år" och nu ska jag ringa lite samtal, sen blir det lunch.

Våra bästa år fick mormor mig att börja titta på när jag var typ 10 haha och jag vet att det inte är världens bästa program men jag är fast!

Princess and the frog

Somnade typ direkt efter "våra bästa år" om inte under och vaknade vid  ett, då var det försent att ringa till de olika arbetsplatserna så gör det imorgon :)

Mamma och jag var och tittade på " Princess and the frog" i en hemlig biosalong hahaha :)


Den var bra, inte det bästa men Disney still got it. Men det var ju inte riktigt som man hade trott enligt trailern, fast visst är det kul att det äntligen kom en film med en svart prinsessa hihi :)

Sen har vi bara varit hemma och tittat på filmer och serier och nu är det dags att lägga sig. Måste upp tidigt och ringa samtal, gå till ICA och köpa hem hamburgare åååååh va gott det ska bli och lite annat! GOD NATT!


gick inte att komma in igår...


Kom inte in på blogg.se igår kväll :/ Gick att gå in på alla möjliga sidor förutom bloggen. Hur som helst här är kort på rummet med nya bäddsoffan och byråerna :). Igår käll blev det sen TV kväll med mamma och nu sitter jag och kollar på "våra bästa år" och efter ska jag ringa runt till lite olika arbeten. SEN SKA JAG SOVA haha är så trött vaknade lixsom vid 8. Det har inte hänt på ett bra tag :P



ååh äntligen nått att göra.. eller?

Blir arg att jag sover så sent och vaknar sent, för man blir ju seg hela dagen och orkar ingenting!
Vi får se om det bara blir massa hushålls sysslor idag eller om jag faktiskt lämnar huset hahahaha.


Från gårdagens att göra list :

- Har ringt Arbetsförmedlingen, men vilken kö. Så jag gav upp och har kollat jobbb på internet.
- Har precis slängt i första två maskinerna i tvättstugan.


- jag SKA städa, lite senare ;)


Lista inför morgondagen

Det är alltid roligt att göra planer, ännu roligare om man kan hålla dom :P


- Städa till mitt rum och lägga upp en bild så alla får se hur fint det blev efter makeovern :)
- Ringa arbetsförmedlingen
- Tvätta


RSS 2.0