Bio & mat.

Bio med alla bröder, 2 kusiner och pappa blev Avatan som jag sa tidigare. Den var mycket bättre än vad jag hade trott, men den blev för lång tyckte jag. Efter bion hur som helst gick vi och handlade på Hemköp inne på Åhlens där dom hade världens otrevligaste man som jobbade i butiken!

När vi kom hem, lagade jag mat ( pasta&köttfärsås ) Yoyo & Adam kom över och åt med oss också.

Imorgon är planen att åka med Adam, Deaven och kanske Rami (bröderna) till tyresö centrum och spana lite.

GOD NATT nu ska jag sitta uppe hela natten och prata med min underbara man :)

Sorry, men här är uppdateringen sen julafton

IDAG 28 DECEMBER

Idag blir det bio, vi ska se Avatar. Jag och alla bröder, 2 kusiner och min pappa. SÅg trailern häromdagen och den verkade ganska blää men vi får se. Och jag har fortfarande inte hittat min kamera börjar bli väldigt arg! Så fort jag hittar den kommer bilder upp !


27 DECEMBER

Adam hämtade upp mig och Jamilla i Gullmarsplan, så bar det av mot Kista. Mycket folk och trängsel, samma känsla som igår hittade inget speciellt på rean. Köpte ett helt vanligt gult linne på H&M and that was it!
Även Ali, Yoyo och Cassie kom in till Kista och åt med oss. Sen bar det av hemåt.


ANNANDAG JUL

Första bar det av mot Solna, där jag träffade en gammal vän (Vagge). Vi träffades en snabbis innan hans permis tog slut, förhoppningsvis ser man honom nästa månad igen.

Nu är affärerna öppna dags för shopping, jag och Jamilla(lilla kusinen) åker in till stan. Vilket kaos i stan och jag kände inte alls att den här mellandagsrean var nått speciellt. Köpte en tröja på H&M, Ny mascara från Loreal och en tröj/klänning från Bik Bok faktiskt.


JULDAGEN

Har fortfarande inte hittat min jävla kamera! Men gud vilket tråkig dag. Satt bara och titta på tv och käka mat från gårdagens julbord.
JULAFTON IDAG !

Ja, då var det jul igen :)

Tragiskt att julkänslan inte kommit än men vi lagar nu massa god mat och väntar in gäster sen är det ju Kalle Anka och julklappar som väntar så senare ikväll kanske man har fått lite mer julkänsla :)
Har sagt till hela familjen att jag inte vill ha några julklappar men såg lite paket under granen som var till mig iaf, så det ska bli spännande att se var det blir för skoj!

Lägger in lite bilder senare, GOD JUL PÅ ER ALLA !

22 / 23 december

När jag kom hem igår efter alla äventyr, gick det inte att sätta på min laptop så måste lämna in den på lagning eller ge den till styvpappa Paul så får han fixa det.

Gårdagen såg iaf ut så här, sov hemma hos mamma så härlig frukost blev det sen bar det iväg till mödravårdcentralen där jag fick träffa  min barnmorska för första gången. Ska tillbaka redan nästa vecka för att kolla exakt vilken vecka jag är i, på beräkningen vi har nu är jag 13 veckor och 3 dagar.
Efter det åt vi en lunch på Max (mums) sedan bar det av mot stan med mamma, när mamma var klar med sitt gick jag och mötte en gammal och mycket god vän (Loam). Vi fikade och sedan skulle hon handla julklappar, hon handlade men det blev endast till henne själv haha. Sen åkte jag hem och deckade.


Idag vaknade jag och började städa. Sedan åkte jag och styvpappa in till stan, förbi Rami (bror) på jobbet och lämnade strumpor och vantar till hnm han höll på att frysa ihjäl stackaren. Sen hem till mormor och hämtade allt hon har bakat så att hon inte behöver släpa på det när hon kommer imorgon, sen bar det av till farsta för att handla mammas julklapp. Sen nu är vi hemma hos mor min ett helt gäng och äter gott spelar Wii och umgås bara helt enkelt.

God Jul på er alla, men jag lämnar nog en / två rader imorgon också!

Julkänsla

Man är ju tillbaka i Sverige, kallt som satan men jag vänjer mig nog snart. Igår var jag, Mamma och Paul (styvpappa) och julhandlade och idag har vi klätt granen. Men jul för mig brukar vara ganska stressigt med julklappar osv. men jag och mina bröder blev klara med julklapparna redan förra veckan.
Men jag känner ändå ingen riktig julkänsla, vet inte vad det är jag brukar alltid vara helt över hypad till julen.

Julkänslan kommer förhoppningsvis snart :) Så här blev granen :


visst ser det ut som en glad gubbe haha det är mammas "touch" ;)

Imorgon ska jag till Barnmorskan för första gången. JAG VET är sent ute med tanke på att jag är i cirka 13 veckan men har ju precis kommit hem från Egypten. Men det ska bli spännande.

RSS 2.0